marți, 16 februarie 2016

Ţinutele Grammy 2016 - un basm cu vrăjitoare şi căpcăuni



   Ciao găgăuţe! Povestim azi despre ţinutele Grammy 2016. Iniţial vroiam să fac "cele mai bune ţinute". dar. ce să vezi, nu am putut găsi decât două ţinute care să îmi placă, cât de cât. Aşa mi-am dat seama că decernările de premii muzicale sunt mult mai vulgare şi excentrice decât decernările de premii în cinematografie. Probabil şi datorită influenţei culturii pop. În fine, cert e că după ce m-am holbat şi m-am mirat de ţinutele celebrităţilor, mi-am dat seama că sunt ori de la circ, ori dintr-un basm. Aşa că dacă vreţi să vă plimbaţi puţin prin tărâmul extraordinar de tolerant al basmelor, vă invit cu drag.

 

   Verde împărat şi regina însarcinată cu Harap Alb
  
Roşu împărat şi regina lui "despuiată" după cum ar spune Creangă

 Hänsel și Gretel şi tatăl lor...

Şi vrăjitoarea care vrea să îi mănânce bineînţeles..

luni, 15 februarie 2016

Pinspiration - Cum refolosim recipientele de la şampon, gel de duş, etc...


   Ciao găgăuţe! Sunt foarte încântată să vă povestesc azi despre refolosirea ambalajelor, a recipientelor de cosmetice sau machiaj. De fapt, azi povestim doar despre refolosirea ambalajelor recipientelor de şampon, balsam, gel de duş, etc. O să scriu şi alte articole despre refolosirea  recipientelor de machiaj.

    De ce mă doare pe mine buba asta? În mare pentru că atunci când cumpăr un produs, cumpăr (pe lângă brand, pe care nu îl pot refolosi) şi ambalajul. Cumpăr si plastic, sticlă, etc. Şi mă roade pe mine aşa faptul că trebuie să le arunc. Mai ales când văd filmuleţe sau citesc articole pe tema empties, mi se rupe sufletul de risipa care se produce. Cum la noi în România, sistemul de reciclare este ori foarte bine camuflat, ori inexistent (cel puţin în Maramureş nu am auzit de aşa ceva) , nu am de ales decât să dibuiesc sau să caut o metodă de a refolosi aceste ambalaje. Din foarte mare fericire, Pinterest este o adevărată mină de aur în acest sens. Am găsit nişte idei foarte tari, pe care sunt bucuroasă să vi le scot în evidenţă şi chiar sper că le veţi folosi.

  

vineri, 12 februarie 2016

Beauty News - Ojă pentru copii Melkior



    Ştiţi momentul acela în care apucaţi la lacul de unghi al mamei (ăla roşu sau ăla roz cu sidef), vă mânjeaţi pe unghii, mergeaţi la şcoală şi doamna învăţătoare vă spunea că dacă nu îl daţi jos o să vă taie unghile cu foarfeca de tuns oile? Păi.... eu ştiu momentul ăla. Ăsta e motivul pentru care o să vă vorbesc cu atât de mult entuziasm despre această lansare.


    Aşa cum am stabilit în ultima postare despre Melkior, oamenii ăştia nu se plictisesc, nu ne plictisesc nici pe noi. Lansează prima ojă pentru copii. Mie mi se pare foarte tare ideea. Imaginaţi-vă scena:

    - Xandeea!  Ştii regulile şcolii. Nu ai voie cu ojă în incinta şcolii!!!
    - Doamna învăţătoare, sunt foarte conştientă de regulile şcolii, şi nu scrie nicăieri  că nu e voie cu ojă pentru copii, iar asta e ojă pentru copii.
   (urmează un şir de aplauze din partea colegilor, în timp ce învăţătoarea iese plângând din clasă)

miercuri, 10 februarie 2016

Beauty News - Noutăţi Melkior



    Pe lângă faptul că Melkior este un brand care porduce produse de foarte bună calitate, nu ne lasă să ne plictisim. Azi vreau să vă povestesc despre noile produse lansate, de care sunt destul de încântată.

   O să încep cu produsul de care sunt cea mai entuziasmată. Este vorba despre Creionul de buze bordo. Îmi place mult nuanţa acestui creion, care este pigmentată. Conferă un aspect strâlucitor buzelor, deoarece conţine perle în compoziţie şi are o formulă uşoară. Este un produs foarte oportun, deoarece anul acesta look-ul "glowy" este în tendinţe, aşa că este un must-have. Este retractabil şi rezistă eroic pe buze. 


    Preţ: 35.9 lei

    Fondul de ten pentru definire este urmîtoarea noutate de pe listă. Este disponibil în 8 nuanţe. Are o textură foarte uşoară, conferă o senzaţie de catifelare, şi datorită formulei, se laudă că încetineşte procesul de îmbătrânire şi îmbunătăţeşte aspectul ridurilor. Conţine filtre UVB. Conferă un aspect luminos, mat şi sănătos tenului. 

    Preţ: 89.9 lei

     Pensula pentru aplicarea fondului de ten, realizată din păr sintetic, este ideală pentru blending. Asigură aplicarea uniformă a produsului pe piele. 


    Preţ: 45.0 lei

  Noul creion de ochi 24H in nuanta Brown, are o formulă bazată pe ceară. Este foarte intens şi rezistent la transfer. Folosit ca eyeliner rezită până la 24 de ore. 

    Preţ: 25.9 lei

    Acestea sunt noutăţile. Profitaţi de ofertele de luna asta de la Melkior, au toată luna februarie transport gratuit. 


   Ce vă tentează mai mult?

    

luni, 8 februarie 2016

Beauty News - Demachiant Bifazic Elmiplant



   Găgăuţele mele, am înviat din morţi şi sunt gata să vă dau pe spate cu o "nouă noutate". Aşa cum v-aţi dat seama din titlu, Elmiplant lansează  un binevenit demachiant bifazic. 



    Cred ca cea mai eficientă metodă de a nu uita sau evita să te demachiezi este să ai mereu ceva nou în rutina ta, pentru că atunci te vei demachia numai de dragul de a testa un anume produs. Nu am zis că este cea mai ieftină metodă, dar funcţionează.

    Trecând la lucruri serioase, mă voi lega din nou de prezentare. Mi se pare foarte mişto că nu este un demachiant albastru, deşi albastru este culoarea mea preferată. Faptul că este mov, dar şi ambalajul transmit ideea de delicateţe, atribut pe care îl consider esenţial când e vorba de demachiere.

    Ca orice demachiant bifazic, este compus din două părţi, una normală şi una pe bază de ulei. Conţine ulei de migdale 100% natural şi complexul HYDRO NUTRIENT care asigură o curăţare eficientă, dar blândă. De asemenea protejează şi hidratează genele şi pielea ochilor. Îndepărtează machiajul uşor, chiar şi pe cel rezistent la apă. Cam cu asta se laudă acest produs, cu siguranţă sunt curiasă să îl încerc. 

    Are un preţ extrem de prietenos,  10,48 lei (125ml)

    Eu sunt tare curioasă să încerc acest produs, mai ales ca demachiantul meu bifazic e pe final. Care e produsul de la Elmiplant pe care l-aţi recomanda cu încredere? Aştept sugestiile voatre în comentarii. Vă pup!