miercuri, 23 septembrie 2015

Review - Apă micelară NIVEA



    Bună dragele mele! Revin astăzi cu un review la Apa micelară de la NIVEA. Un produs pe care l-am câştigat în cadrul campaniei #operaţiuneademachierea de la By Sunshine. Aceasta este prima apă micelară pe care am încercat-o, deci nu pot spune dacă este mai buna decât alta, mie mi-a plăcut totuşi. Am folosit-o în fiecare seară pentru două săptămâni, deci am avut timp să îmi fac o idee stabilă despre ea.




      Ce spun cei de la Nivea?

   "Apa micelară 3 în 1 curăţă, îndepărtează machiajul de pe faţă şi chiar din zona ochilor şi hidratează într-o singură mişcare. Formula de îngrijire cu dexpantenol şi ulei din sâmburi de struguri curăţă în profunzime, datorită complexului de curăţare delicat şi eficient, hidratează şi împrospătează tenul.
Nu conţine parabeni, coloranţi, parfum şi alcool.

      Cum acţionează

   Curăţă delicat, dar extrem de eficient. Datorită tehnologiei micelelor, nu necesită clătire şi nu afectează bariera naturală de protecţie a tenului. Micelele acţionează asemenea unui magnet - atunci când se aplică cu ajutorul unei dischete demachiante - atrag şi închid uleiul şi machiajul în interior, menţinând în acelaşi timp apa în afară. Formula cu efect de împrospătare nu deshidratează tenul şi nu necesită aplicarea unei loţiuni tonice după utilizare."

       Ce cred eu?

     Întradevăr îndepărtează foarte bine machiajul şi impurităţile de pe ten. Ce mi-a plăcut cel mai mult este comoditatea cu care o foloseşti deoarece nu am mai avut nevoie să folosesc tonic. De asemenea, eu aveam senzaţia că îmi dau pe faţă cu apă, doar că este o apă mult mai bună care curăţă foarte bine şi nu lasă tenul uscat. Nu mi-a lăsat absolut nici-o altă senzaţie pe ten, decât aceea de curăţenie. Nu mi-a provoat iritaţii, erupţii sau roşeaţă. Eu am tenul mixt şi sensibil, dar a fost perfectă pentru mine deoarece este foarte blândă cu tenul. 

     Îndepărtează bine şi machiajul ochilor. Nu mi-a provocat iritaţii, cu toate că eu, fiind purtătoare de ochelari, am ochii sensibili. Uneori doar, aveam probleme cu îndepărtarea machiajului de pe pleoapa inferioară, în sensul că rămaneam cu urme uşoare în acea zonă, pe care nu reuşea să le îndepărteze. 

     Ambalajul facilitează dozarea. Nu mi s-a întâmplat să pierd produs aiurea pentru că nu am putut doza cât aveam nevoie. Este din plastic de foarte bună calitate. Are un capac care permite păstrarea şi aplicarea produsului într-un mediu igienic. 

      
    Preţul este undeva la 20 de lei, 200 ml. Raportul calitate/preţ este satisfăcător în condiţiile în care produsul ajunge mai bine de două luni

       Cum mie îmi place să mă documentez despre conţinutul produselor pe care le folosesc, am căutat informaţii despre uleiul de sâmbure struguri şi Dexpanthenol, care se găsesc în compoziţia acestei ape micelare. Am aflat astfel că face mai mult decât doar să cureţe tenul. 



         Uleiul de sâmbure de struguri

      Are următoarele efecte benefice pentru:
• ten mixt si gras; efect cicatrizant, antiinflamator, antibacterian si regenerant, antioxidant,
• tenul predispus la acnee, are actiune astringenta, strange porii;
• tenul uscat, deteriorat; catifeleaza, inmoaie, hidrateaza;
• restabilirea elasticitatii pielii, incetineste procesele de imbatranire ale pielii;
• ameliorarea ridurilor, revigoreaza si tonifica tenul obosit si flasc, netezeste ridurile, imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii, confera luminozitate;
    Fiind un produs bogat in acizi grasi si vitamina E, el este folosit in industria cosmetica avand proprietati anti-inflamatoare, anti-oxidante, anti-alergice, anti-rid, anti-microbiene, anti-acneice, anti-matreata. Tonifica si revitalizeaza, restabilind echilibrul epidermei. - Sursa

       Dexpanthenol

    Este de fapt Vitamina B5.  Vitamina B5 contribuie la reglarea functiei glandelor secretoare de uleiuri naturale ale corpului (sebum, de exemplu) si le mentine nivelul optim de activitate. Aceste glande functioneaza la parametrii normali si acneea dispare de pe corp daca organismul are rezerve suficiente de vitamina B5. - Sursa

     Cam atât pentru azi. Voi aţi încercat această apă micelară? Ce părere aveţi? De asemnea, dacă informaţiile din acest articol v-au fost de folos nu ezitaţi să îmi spuneţi în comentarii. Vă pup!
     

6 comentarii:

  1. Urmeaza sa-i fac si eu un review.
    Te invit si pe blogul meu: http://strumfette.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place nesperat de mult produsul asta ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este unul dintre putinele ce nu imi usuca tenul. Ma bucur ca iti place si tie :*

      Ștergere
    2. Este unul dintre putinele ce nu imi usuca tenul. Ma bucur ca iti place si tie :*

      Ștergere
  3. Ma bucur ca ti-a placut acest produs! Recunosc ca, de cand a aparut pe piata, nu l-am achizitionat, dar chiar nu stiu de ce nu am facut acest lucru. Clar a intrat pe lista de cumparaturi. Astept viitoarele review-uri. Kisses!
    http://ioanafolieblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca ti-a placut acest produs! Recunosc ca, de cand a aparut pe piata, nu l-am achizitionat, dar chiar nu stiu de ce nu am facut acest lucru. Clar a intrat pe lista de cumparaturi. Astept viitoarele review-uri. Kisses!
    http://ioanafolieblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere