miercuri, 16 septembrie 2015

Review - Oje "Culorile naturii", Yves Rocher



   Bună dragele mele! Săptămâna trecută am primit cinci oje foarte drăguţe, pe care le-am câştigat în cadrul unui concurs organizat de Yves Rocher pe pagina lor de Facebook. Când le-am primit, le-am şi pus pe unghii nerăbdătoare să le testez.


    Lacurile fac parte din noua gamă inspirată din natură. Mie mi-au plăcut foarte mult nuanţele pe care le-am primit. Mi-a plăcut şi sticluţa care este de 5 ml, nu ocupă mult spaţiu şi e foarte drăguţă. De asemenea, au aplicator tip eventai, care facilitează aplicarea ojei, şi pot spune că nu am avut probleme să îl aplic cu mâna stângă datorită acestei pensule. În lista de mai jos găsiti informaţii despre fiecare lac. Preţul este undeva între 10-12 lei.


      1. Magnolie - favoritul meu
      2. Roz fructat
      3. Hibiscus roşu
      4. Roz dalie
      5. Albastru panseluţă

    Bineînţeles că au existat lucruri care mi-au plăcut, altele care nu mi-au plăcut. Am vrut să îi testez durabilitatea, aşa că pe o mână l-am purtat cu bază şi top coat, iar pe cealaltă fără. 

   Prima impresie

    Aşa cum am menţionat se aplică foarte uşor. L-am aplicat în două straturi. Am observat totuşi că nuanţele dechise au nevoie de trei straturi pentru a acoperi complet unghia. Cu cele mai închise nu am avut probleme. Cel albastru mai că nu a avut nevoie de a doua aplicare. Se distribuie mai uniform când este aplicat peste o bază
Cu bază şi top coat

Simplu

    A doua zi

   A doua zi am  observat deja  că începe să se cojească la vârf lacul roşu în special, la ambele mâini. Apoi am observat aceeaşi tendinţă şi la cel roz şi albastru. 
Cu bază şi Top coat

Simplu
    Am rezistat cu el 4 zile, atunci deja au început să apară fisuri în ojă (dacă vă uitaţi atent la unchia albastră în următoarea poză se vede puţin). Per total mi-au plăcut, dar nu le-aş recomanda pentru purtare îndelungată. Experienţa mi-a arătat că nu rezistă foarte bine. O să le folosesc totuşi cu mare drag în continuare. 

   Aceasta a fost părerea mea. Sunt curioasă dacă voi le-aţi încercat. Cum vi s-au părut? Care este nuanţa voastră preferată?  Daţi-vă cu părerea în comentarii. Vă pup!

Un comentariu:

  1. am si eu 2 oje din aceasta colectie. preferata mea e nuanta pepene sidefat, am pus-o ieri si pe blog. este atat de delicata!

    RăspundețiȘtergere