duminică, 8 noiembrie 2015

Get the look cu Rainbow Outlet


  "A venit, a venit toamna... acoperă-mi inima cu ceva..." . Acoperă-mă mai bine pe mine cu ceva, dar nu cu orice. Toamna, vorba cântecului, a venit de ceva vreme şi şi-a impus bine de tot rigorile vestimentare. E deja noiembrie şi mă îngrozesc la gândul că în scurt timp voi fi nevoită să mă transform într-un urs, pentru că doar aşa supravieţuiesc eu iarna, dacă mă inspir din stilul vestimentar a lui Moş Martin. Mai profit însă de zilele frumoase de toamnă şi vreau, bineînţeles să port haine în care să mă simt bine, o vestimentaţie care mângâie ochiul, haine care să îmi ofere un stil aparte. Sunt sigură că şi voi vă doriţi acelaşi lucru.
 
   Adevărul este că avem atât de multe variante, atât de multe influenţe noi în fiecare sezon, încât uneori, din dorinţa de a nu da greş şi de a arăta bine în acelaşi timp, ne este foarte greu să ne alegem hainele, să ne decidem dacă un anumit articol vestimentar işi merită investiţia. Ei bine, o metodă care nu dă greş niciodată este să ne inspirăm din ceea ce poartă celebrităţi consacrate. Da, da... ştiu, alea au o grază de bani, haine e firmă, etc. Vrem să arătăm ca ele dar să nu ne plângă buzunarul. Atunci facem ce facem noi mai bine, intrăm pe site-uri de haine şi începem să căutăm articole asemănătoare la preţuri accesibile.

    O variantă potrivită în acest sens poate fi un site cu haine outlet. Preţ accesibil la calitate foarte bună! Ştiţi voi ce spun.... Am ales aşadar două vedete ce poartă ţinute de stradă şi, cu ajutorul magazinului online Rainbow Outlet, vom copia aceste ţinute.

     Prima ţinută îi aparţine vedetei Hailey Baldwin. Este o ţinută de stradă, lejeră, perfectă pentru o nopate în oraş cu gaşca.

   Am găsit pe acest site o cămaşă asemănătoare, în carouri cu două buzunare în faţă, preţ 59,99 RON:


   O asortăm cu o pereche de blugi outlet rupţi, preţ 79.99 RON:

     O pereche de botine negre, pe care acum le găsiţi la reducere pe site, la doar 79.99 RON:

     În final ne accesorizăm cu o căciulă neagră, preţ 19,99 RON:
  Gata! Rapid şi foarte bine v-aţi creat un look de vedetă. Următoarea ţinută îi aparţine  actriţei Kristen Dunst. O ţinută echilibrată şi foarte potrivită pentru această toamnă.


    Începem cu o bluză albă, basic pe care am găsit-o la reducere pe site, la preţul de doar 19.99 RON:
   Nu am reuşit să găsesc un sacou bej, dar am găsit unul tot într-o culoare deschisă, cu model asemănător. Preţ 79.99 RON.:


     Asortăm ţinuta cu o pereche de blugi outlet albaştrii, pe care i-am găsit la prţul de 69.99 RON.


   În final, accesorizăm ţinuta cu o poşetă de umăr, pe care am gasit-o de asemenea, la reducere la preţul de 39.99 RON:
     La încălţăminte alegem o pereche de botine negre, din piele întoarsă, preţ 79.99:
    Ţinuta este gata de scos la plimbare! Realizând acest articol trebuie să vă spun că m-am simţit ca o bucătăreasă care vă scrie o reţetă. Până la urmă moda se aseamănă destul de bine cu bucătăria. La fel cum nu orice aliment se potriveste cu orice, tot aşa nu orice articol vestimentar de potriveşte cu orice. Pentru ca rezultatul să fie armonios şi delicios, după caz, e nevoie de muncă, încercări repetate, testare şi multă muncă de cercetare. Dacă urmăm toţi paşii, la final ne putem bucura de o gustare delicioasă, sau de o ţinută fantastică. 
    Nu puteam să închei articolul fără să vă arăt cel mai drăguţ articol vestimentar de pe Rainbow Outlet. Este vorba despre o vestuţă. Am văzut ceva asemănător pe SheIn, aşa că sigur toamna şi iarna asta, această vestuţă va fi vedeta sezonului. 
    Aştept în comentarii să îmi spuneţi dacă aţi vizitat acest site, dacă aţi cumpărat vreodată ceva de la ei. De asemenea, dacă vă place acest tip de articol vă ro g să îmi spuneţi în comentarii. Eu m-am distrat făcându-l şi aş putea să îl fac săptămânal dacă voi avea un feedback pozitiv. Dacă aveţi o ţinută pe care aţi vrea să o copiez sau un magazin online de pe care să iau hainele, vă rog să îmi spuneţi în comentarii. Până la următoarea postare, vă pup!

Un comentariu: