luni, 23 noiembrie 2015

Review - Balsam de buze Balea



   În urmă cu ceva timp am primit de la Alina lui Brumărel cu ocazia unui concurs, primele mele produse Balea. Printre ele se afla şi balsamul de buze despre care vreau să vă vorbesc azi. Pentru că iarna este foooaaarte aproape, e foarte important să avem grijă de buzele noastre. Eu am prostul obicei de a-mi mânca buzele, nu mă pot abţine, aşa că, pentru a nu rămâne fără buze, am mereu cu mine un balsam sau un lip butter.  Prefer Lip Butter-urile pentru că mi se par mai eficiente. Pe locul 1 în preferinţele mele este, şi cred eu va rămâne, cutiuţa cu minuni de la Oriflame.


  
    Despre balsamul de buze le la Balea v-am povestit şi în preferatele lunii octombrie. Ştiţi deja că îmi place. M-a surprins această preferinţă de a mea pentru că eu nu mă înţelegeam cu balsamurile de buze sub formă de baton. Îmi lăsau o peliculă foarte disgraţioasă pe buze, nu îmi hidratau buzele, lăsau o aromă neplăcută. Din acest motiv nu prea am mai cumpărat balsamuri de buze, dar acesta de la Balea mi-a plăcut.




    În primul rând, mi-a plăcut aroma de pepene, foarte fresh. Asta mă face ca de fiecare dată când îl văd să vreau să îl aplic pe buze. Îmi hidratează buzele bine, nu ieşit din comun, este nevoie de reaplicare, dar nu le usucă, cel puţin nu într-atât cât să vreau să le rup. Nu lasă o peliculă grasă pe buze sau în colţul gurii aşa cum am păţit cu alte balsamuri de acest gen.



   Produsul îl găsiţi în magazinele DM la preţul mai mult decât accesibil de 5-6 lei. Are un gramaj de 4,8 g şi 12 luni termen de valabilitate.

   Aştept în comentarii părerea voastră despre acest produs. De asemenea sunt în căutarea balsamului de buze suprem aşa că lăsaţi-mi în comentarii preferinţele voastre, poate mi se potrivesc şi mie. Până la următoarea postare, vă pup!

6 comentarii:

  1. Am avut si eu acest balsam, chiar este foarte bun, iar de aroma de pepene nu mai spun, e fructul meu preferat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu recomand din tot sufletul basamul de la Eucerin.. cred ca e cel mai eficient din tot ce am incercat pana acum..

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur ca ti-a placut. probabil tocmai din cauza ca e light nu-ti lasa reziduuri pe buze :).

    eu am de gand sa-mi iau unul de la garnier, am avut acum cativa ani buni unul si tin minte ca mi-a placut :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-as fi gandit ca cei de la Garnier au balsam de buze. O sa il caut cu siguranta. :*

      Ștergere