luni, 16 noiembrie 2015

Review - Demachiant bifazic Nivea Double Effect


   Bună draguţelor! În primul rând, vreau să îmi cer scuze că am cam lipsit de pe blog. Sincer, pe lângă faptul că am fost ocupată şi obosită, am avut o vizită luuuungă de la Doamna Lene. Azi am aruncat-o în stradă şi o să mă apuc de treabă. Am mai multe review-uri pentru voi. Săptămâna aceasta o să mă străduiesc să fac cât mai multe.

   Demachiantul bifazic de la Nivea a fost inclus în preferatele lunii octombrie. Este clar că îmi place foarte mult, a venit timpul să vă spun şi de ce. Mă bucur mult că am avut ocazia să îl încerc. L-am câştigat în cadrul #operatiuiidemachierea. Este un produs extraordinar de lăudat, foarte îndrăgit de consumatoare, şi din câte am văzut eu pe alte bloguri, cam cel mai bun de pe piaţă.


    Începem cu începutul. Ambalajul este din plastic de calitate. Îmi place mult sistemul de dozare care permite o dozare optimă, deci nu pierd produs degeaba. Îl găsiţi în flacon de 125 ml. Mie mi se pare perfect pentru călătorii. Este uşor de folosit, agiţi bine recipientul pentru a se amesteca cele două părţi, după care îl aplici pe o dischetă demachiantă.





    Îmi place mult pentru că, deşi este un produs pe bază de ulei, nu lasă o peliculă uleioasă în zona ochilor. Demachiază foarte bine, nu trebuie să insist, este foarte delicat cu pielea şi genele. Se comportă foarte bine cu ochii mei sensibili, nu îi irită şi nu mă ustură, chiar îmi face plăcere să folosesc acest produs.

   Unul din motivele care mă face să îndrăgesc şi mai mult acest produs, este faptul că are în compoziţie extract de albăstrele. Extractul de albăstrele are efecte foarte benefice pentru zona ochilor. Are efect anticearcăn şi antipungi. Din câte am văzut eu, produsele care au în compoziţie extract de albăstrele sunt dintre cele mai scumpe, dar acest produs constă în jur de 14 lei. Calitate la preţ accesibil, cum să nu îmi placă?!

   În concluzie, îl recomand cu toată încrederea şi, cu siguranţă, când se va termina, îl voi recumpăra pentru că merită. Ochii spun multe despre noi şi trebuie să avem mare, mare grijă de ei. Aştept părerea voastră în comentarii. Aţi încercat demachiante de acest fel? Cum vi s-au părut? Ştiţi voi o variantă mai bună decât Nivea? Aş fi foarte curioasă să citesc părerea voastră. Până la următoarea postare (care sper eu să apară cât de curând) vă pup!

4 comentarii:

  1. Hihi, si eu il am :D
    Din pacate, nu mi se potriveste atat de bine :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau. Eu sunt foarte incantata de el. Tu ce recomandari ai?

      Ștergere
  2. Sudessa spunea ca cel de la Eucerin nu ustura. Poate ca ala ti s-ar potrivi mai bine.

    RăspundețiȘtergere