marți, 10 noiembrie 2015

Review - Loţiuni de corp - Casyopea, Smelly Soul


   Bună dragele mele! Acum ceva timp v-am arătat pe Facebook nişte produse pe care am avut onoarea să le primesc înspre testare de la Smelly Soul. Cei de la Smelly Soul sunt distribuitori de produse Casyopea, un brand bulgăresc, care produce produse de calitate la preţuri accesibile. Azi vă voi vorbi despre cele două loţiuni de corp pe care le-am primit şi anume: Body Lotion with Aloe Vera şi Body Lotion "My Butterfly" Perfume Collection. 

     Body Lotion with Aloe Vera

  Din nefericire, despre această loţiune nu pot să vă spun prea multe. Am folosit-o o singură dată, vă spun şi de ce. În primul rând, chiar dacă am folosit-o o singură dată, pot să vă spun că îşi face treaba bine. Are o textură fluidă, se absoarbe extrem de bine şi de repede în piele, lasă pielea hidratată. Motivul pentru care nu am mai putut să o folosesc este mirosul. Să nu credeţi că miroase urât, miroase foarte bine. Are o uşoară aromă de vanilie, un parfum plăcut, dar foarte, foarte puternic. Deoarece eu sufăr cu fierea, mirosurile puternice îmi dau dureri de cap extrem de mari, şi din nefericire, această loţiune a avut acelaşi efect. Doar ca să înţelegeţi cât de puternic şi persistent este parfumul (ceea ce nu este un lucru rău), în disperarea mea de a scăpa de miros, m-am spălat pe mâini cu detergent de vase şi tot nu am scăpat de miros. Oricum, am dăruit loţiunea părinţilor mei şi ei o folosesc fără nicio problemă, fiind foarte mulţumiţi de ea.

   Ambalajul este unul foarte practic, cu dozator. Loţiunea este, de asemnea, perfectă pentru masaj. 


    Body Lotion "My Butterfly" 

   Această loţiune am putut să o folosesc, chiar am inclus-o în preferatele lunii octombrie. Are de asemenea un parfun puternic şi foarte persistent.Chiar mă gândeam cu ce parfum să îl asemăn când am primit ultimul catalog de la Oriflame şi mi-am dat seama că seamnă foarte bine cu parfumul "Miss Giordani". Textura şi efectul sunt aceleaşi ca la loţiunea de mai sus. Este ambalată într-un flacon drăguţ de 150 ml. Îmi place că nu lasă o peliculă grasă pe piele. Pielea este hrănită şi strălucitoare. Cănd o folosesc toată casa miroase a parfum.
.
   Un alt lucru ce îmi place este faptul că nu conţine coloranţi sau parabeni. Preţurile sunt foarte accesibile. Cei de la Smelly Soul au fost foarte amabili şi mi-au spus că produsele lor se încadrează între 10-50 lei. 

    Aştept întrebările sau părerea voastră despre aceste produse în comentarii. Vă pregătesc un review la nişte săpunuri pe care le-am primit tot de la ei. Până data viitoare, vă pup!
  
  

2 comentarii:

  1. ce dragut arata! :) ma tenteaza in special ultima, fiindca si fierea mea are toane si deseori mirosurile imi cad greu :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fierea mea are vointa proprie. In ultima vreme isi face de cap si ma surprind tot mai greu foarte sensibila la mirosuri cu care nu aveam nicio treaba inainte.

      Ștergere