sâmbătă, 14 mai 2016

De unde poti să îţi iei haine vintage pe bune?



    Servus dragelor! Dacă sunteţi la vânătoare de haine vintage, atunci articolul acesta este pentru voi. Cu siguranţă ştiţi deja că anii `70 sunt în mare trend acum, aşa că de ce nu am include în garderoba noastră articole autentice din anii `70. De ce aţi vrea să faceţi asta? Păi aşa puteţi şi voi să vă lăudaţi că aveţi geaca asta din denim, care a fost purtată aşa mult şi are o super poveste, dar uite tu ce bine s-a păstrat, şi ce bine îţi vine, ceva extraordinar! Personal  prefer anii `50, pentru că hainele de atunci sunt destul de faine şi destul de vechi ca sa îmi merite atenţia.


    Problema la aceste articole vestimentare este că sunt paradoxal de scumpe şi, dacă tot vrei să îţi faci moftu ăsta să îţi iei o fustă circulară din `50, măcar să ştii că e de atunci, să poţi să îi cauţi fiecare cusătură şi când găseşti una ruptă să poţi să spui: "Asta s-a rupt pentru că domniţa care a purtat-o fugea după tren în timp ce îşi lua rămas-bun de la al ei scump şi sărman soldăţel", si nu: "Asta s-a rupt pentru că  acum un an, tanti croitoreasă, a agăţat-o de un ac în timp ce o preda la colega ei de tură." Plus că vrei să te asiguri că aceste piese sunt unicat. Dacă găseşti pe un site o fusta vintage, şi la prima purtare dai de cineva care poartă exact aceeaşi fustă vintage, ori nu e originală, ori ce să vezi, o fi fost gemene astea de le-o purtat in Germania 1954, si voi tocmai le-aţi reunit.

    Pentru că ne lovim cu astfel de probleme existenţiale, eu, eroina voastră, am găsit un magazin online care vinde haine vintage. Chiar aşa, haine vechi, originale, unicat, pe bune. Site-ul este internaţional şi am ajuns eu la concluzia că e destul de fain încât să vă zic şi vouă de el. El se numeşte...3...2...1 Shpirulina.com.



   Primul lucru care îmi place este că are transport gratuit unde vreţi voi, peste tot în lume, şi cine nu iubeşte transportul gratuit? Programul de returnare este uşor. De preţuri nu vă zic, asta judecaţi voi după buzunarul vostru.



  Ce apreciez cel mai mult la acest magazin este proprietara. Pe asta ştiu că nu aţi mai auzit-o. Shir este un designer vestimentar din Israel, care e pasionată de istorie, frumuseţe, modă, adică haine vintage. Ea se duce şi scotoceşte pe unde ştie ea după haine autentice, unicat, pe care le pune apoi cu grijă în magazinul ei. Ea se ocupă de relaţiile cu publicul, deci dacă vrei să îi pui o întrebare, să o cerţi, sau să o feliciţi, poţi face asta foarte uşor, şi chiar e bucuroasă să faci asta. Ea este de asemenea modelul pentru toate hainele din magazin, aşa că atunci când îi vizitezi magazinul e ca şi cum ai merge la prietena ta acasă şi ar începe să îţi facă "parada modei" cu toate hainele pe care şi le-a mai luat. Cred eu, orice magazin de haine vintage ar trebui să îţi dea sentimentul acesta.



   Hainele sunt grupate frumos, le puteţi găsi în funcţie de ani sau de mărime. Ce să vă mai spun, eu o să plasez în curând o comandă pe acest site şi o să revin cu impresii, să vă spun şi vouă, că ştiu că abia aşteptaţi să vedeţi.

   Voi de unde vă luaţi haine vintage? Mai scotociţi în dulapul bunicii? Vă aştept cu comentarii. Hai vă pup!
  

3 comentarii:

  1. Magazinele second-hand sunt o alternativa pentru mine atunci cand vreau sa scotocesc dupa haine vintage.Poti gasi articole de la firme de prestigiu daca cauti constiincios.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As putea pierde zile im magazinele second. Vreau sa te anunt ca esti castigatoarea concursului de luna trecuta. Te rog sa imi trimiti mesaj cu datele tale. Te pup!

      Ștergere
    2. Am trimis datele pe adresa ta de yahoo.
      Pup!

      Ștergere