joi, 2 martie 2017

Ce culoare se poartă în 2017 - Cum o includem în ținutele de primăvară?



      Pe la sfârșitul lui decembrie anul trecut, cei de la Pantone anunțau entuziasmați culoarea anului 2017. Greenery este un verde crud și cald în același timp. Denotă prospețime și este cu siguranță o culoare interesantă pentru orice ținută la modă, Este și o culoare sensibilă, pe care dacă nu o controlezi suficient, cade ușor într-un kitsch de tip Hawaii. Deci cum poți purta această culoare pentru ca ținuta ta să fie mereu un succes? Aflăm în continuare.

    Poartă pantofi în culoarea anului 2017


   Culoarea verde poate fi destul de greu de purtat. Trebuie să ai în vedere nuanța pielii tale precum și cum accesorizezi ținuta. Ca regulă generală, renunță la asorteul geantă-pantofi. Este învechit și denotă lipsă de imaginație. În schimb, poți fi îndrăzneață și să alegi să nu mai ai această nuanță în ținută cu excepția pantofilor. În acest caz, pantofii verzi vor devenii centrul de interes al ținutei, așa că asigură-te că ies în evidențiă puternic. Evită să îi acoperi cu pantaloni sau cu o fustă lungă. Nu îți fie teamă să combini încălțămintea sport cu haine elegante, și dacă porți sandale, acordă o atenție sporită pedichiurii.





    Poartă o rochie Greenery


   Faptul de a purta o rochie verde este o alegere cel puțin curajoasă și foarte riscantă. Poți alege o rochie care să fie în totalitate verde sau care să conțină această culoare într-un imprimeu. Ceea ce trebuie să ai în vedere când alegi o astfel de culoare este accesorizarea și machiajul. Niciodată nu asortezi roșu la această culoare, așadar rujul roșu iese din discuție chiar dacă este o rochie de seară. Cel mai bine poți combina o rochie Greenery cu nuanțe pământii sau pastelate. Poți alege o pereche de încălțăminte nude sau roz pastelat. Cât despre machiaj poți exploata cu succes aproape toate nuanțele de roz, violet și maroniu.




     Accesorii verzi - o alegere îndrăzneață


    Bijuteriile sau accesoriile verzi pot părea greu de integrat într-o ținută. În realitate acestea o pot anima și pot constitui detaliul care face diferența. În special dacă ai ochi căprui, o pereche de cercei proeminenți vezi, îi vor scoate în evidență, împreună cu trăsăturile feței tale.




    Poți purta culoarea anului 2017 cu multă încredere dacă urmezi doar câteva reguli simple. În rest, totul ține de imaginația ta!

3 comentarii:

  1. Culoarea aceasta nu ma atrage in mod deosebit dar as purta ceva tricouri sau fustite. In rest nu ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar daca nu ar fi la moda eu tot port aceasta culoare mai ales la rochii sau bluze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar daca nu ar fi la moda eu tot port aceasta culoare mai ales la rochii sau bluze.

    RăspundețiȘtergere