duminică, 5 martie 2017

Spirulina Star sau de unde își ia un blogger energia?



    În general oamenii cred în mod eronat că faptul de a lucra de acasă e floare la ureche, mai ales dacă munca ta presupune să întreții un blog. Mai scrii și tu un articol din când în când și treaba e rezolvată. Nu poate dura mai mult de 15 minute să redactezi și să publici un articol. În realitate însă treaba e mult mai grea decât pare.

   E adevărat nu trebuie să cari cărămizi și nici să dai la lopată, efortul intelectual însă poate fi la fel de epuizant ca efortul fizic intens. Asta cu atât mai mult dacă te apuci de muncă după ora 6 seara sau chiar mai târziu și ai un volum considerabil de materiale de scris. La stresul și oboseala acumulate deja peste zi se adaugă acum un alt val de stres, presiunea de a munci chiar dacă creierul este deja obosit, toate acestea combinate cu dorința arzătoare de a-ți trânti mintea într-o pernă. În aceste condiții simți nevoia unui ajutor, și cum în cazul meu cafeaua nu este o soluție, a trebuit să mă îndrept înspre o alternativă sănătoasă și cu istorie în spate, așa cum îmi place mie. Așa am ajuns la suplimentele alimentare Spirulina Star.



    Ai nevoie de un supliment pe bază de Spirulină?




   Despre Spirulină tot auzisem dar nu am stat niciodată să mă întreb la ce e bună de fapt. Asta până când am început să simt nevoia de mai multă energie, mai ales la început de primăvară când organismul depune eforturi pentru a se adapta la noile condiții de temperatură și vreme. Bineînțeles că atunci când ai o alimentație ideală și un stil de viață lipsit de neprevăzut, nu ai nevoie de suplimente de acest gen. În viața reală însă, majoritatea persoanelor se confruntă cu tulburări ale organismului care se resimt în slăbirea sistemului imunitar, apariția anemiei în urma deficitului de fier, stres excesiv și tulburări de ordin emoțional sau psihic, cum ar fi o memorie proastă sau o putere de concentrare scăzută. De asemenea, tratamentul cu Spirulină este recomandat în special dacă faci parte din următoarele categorii:
   

  • persoane care urmează un regim alimentar sărac în calorii, vegetarian sau vegan
  • persoane vârstnice
  • persoane care au un regim de viață activ și are practică mult sport
  • persoane care sunt supuse la stres excesiv și efort intelectual considerabil
  • persoane tinere care au nevoie de stimuli și suport în procesul de învățare

     Ce este Spirulina și care sunt formele în care o poți găsi? 


    Vă spuneam că îmi plac lucrurile care au o istorie bogată în spate. Ei bine, Spirulina se încadrează perfect în această categorie. Este o micro-algă de culoare verde-albăstrui, și se crede că e una din cele mai vechi forme de alge de pe pământ. Originară din Africa și America, Spirulina a ajuns mai spoi să fie folosită în medicina ayurvedică, de asemenea, una dintre cele mai vechi forme de medicină naturistă care a luat naștere în India. Cu toate că este atât de veche, efectul benefic al Spirulinei este foarte actual. De fapt, specialiștii sunt de părere că această plantă este atât de bogată în nutrienți încât, împreună cu apa, ar putea susține funcționarea organismului uman.



   În România se poate găsi în farmacii sau magazine naturiste sub formă de comprimate sau de pulbere. Cu pulberea se poate prepara o băutură foarte sănătoasă, personal însă prefer forma comprimată pentru că mi se pare mult mai comodă și economă din punct de vedere al timpului.

    Suplimentul alimentar Spirulina Star - Ce este și care sunt beneficiile?


     Spirulina Star este un supliment alimentar comercializat sub marca Ayurmed care se axează pe produse naturiste ayurvedice. Produsul Spirulina Star este de fapt un mix între mai multe plante naturiste cu efect benefic asupra organismului. Pe lângă Spirulina care se regăsește în proporție de 50% mai regăsim și Ginseng indian care are la rândul său proprietăți la fel de impresionante. Ce promite acest produs?




  • revigorează organismul și contribuie la funcționarea sa optimă
  • mărește rezistența organismului la condiții de efort fizic și psihic intens 
  • protejează organismul împotriva stresului oxidativ
  • echilibrează sistemul imunitar mărind capacitatea de rezistență a organismului
  • luptă împotriva procesului de îmbătrânire prin susținerea vitalității organismului
  • susține procesul de recuperare în urma unor proceduri medicale agresive precum radioterapia sau chimioterapia
  • ajută la procesul de reducere a greutății corporale și de combatere a greutății
  • detoxifică organismul și reglează metabolismul

      Administrare și recomandări


     Într-un recipient obișnuit am primit 100 de tablete, suficiente pentru un tratament de o lună. Pentru a avea avea efect se recomandă o cură de cel puțin 30 de zile, 3 luni în mod ideal. Se recomandă o doză de 1-2 tablete de trei ori pe zi pentru adulți, iar pentru copii o jumătate de tabletă de trei ori pe zi. 


     Spirulina Star - Chiar funcționează? - Părerea mea


    Pe scurt, da. E adevărat, nu îl folosesc de 30 de zile, dar pot spune că unele efecte se resimt chiar după câteva zile. Deși simt oboseală în continuare, puterea de concentrare este sporită în cazul meu ceea ce mă ajută, sper eu, să fiu coerentă în ceea ce scriu. În ceea ce privește alte detalii nu mă pot pronunța încă, deși din punctul de vedere al revitalizării și al energiei eu zic că funcționează. 


   Părerea mea PRO:


  • Ambalajul este simplu și ușor de parcurs. Îți dai seama imediat la ce e bun produsul, ai o scurtă descriere urmată de modul de utilizare, dozele recomandate și ingredientele. Un alt mare plus este faptul că data de expirare nu e „ascunsă” ca în cazul altor produse farmaceutice, deci pot să îmi dau seama când expiră, fără să pierd o jumătate de an încercând să găsesc o dată pe un ambalaj.
  • Prețul este mult mai accesibil decât m-aș fi așteptat de la un produs naturist. 
  • Ingredientele sunt 100% naturale ceea ce e mereu un mare plus.
  • Tabletele nu au un miros deranjant și se înghit foarte ușor.

   Părerea mea CONTRA: 

  • Mi-ar fi plăcut să vină împachetat într-un ambalaj de carton care să conțină și un prospect

     Recomand? Da. Dacă te bate gândul să îl încerci și crezi că se pliază pe nevoile tale, ai putea să îi oferi o șansă, nu pentru că așa spun eu ci pentru că așa spun specialiștii. Produsul a obținut titlul de „Best Ayurvedic Products” ceea ce spune multe despre profesionalismul care stă în spatele lui. Dacă te hotărăști să îl încerci, aștept să revii cu impresiile tale în comentarii. 
   

Un comentariu: