luni, 30 noiembrie 2015

Favoritele lunii - Noiembrie



  Ultima zi de toamnă a venit mult mai repede decât mă aşteptam. O să îmi fie foarte dor de toamna şi cred că iarna asta va trece extrem de încet. Oricum pe blogul meu va fi mereu călduţ, aşa că poftim o pătură şi ia un loc lângă foc. Azi povestim despre favoritele lunii noiembrie, nu sunt multe, sunt chiar puţine, asta pentru că nu am prea folosit produse noi, în special de îngrijire, pentru că vreau să le termin pe cele ce sunt deja începute. Oricum sper să vă placă şi să vă ajute această postare.


    Mască de faţă - Balea

 

   Această mască de faţă cu căpşuni mi-a plăcut foarte mult pentru că mi-a amintit de vară şi de budinca de căpşuni, una din preferatele mele. M-a transportat aşa direct în copilărie când furam câte o linguriţă de budincă atunci când se făcea ceva prăjitură. Este ideală pentru o seară de spa acasa.

   Cremă de mâini - Gloves in a bottle

 

    În urma unei campanii de testare în care ei au oferit aceste mostre, am avut ocazia să încerc această cremă. Mi-au ajuns două mostre o săptămână şi mi-a plăcut foarte tare acest produs, din mai multe motive. Mi-ar plăcea enorm să am varianta full-size. Aş vrea să fac eu nişte experimente cu ea şi cantitatea nu mi-a ajuns din păcate.

      Clinique - High impact mascara

  

  Am acest produs în varianta travel size. Nu am aşteptat să trebuiască să îl iau cu mine undeva ca să îl folosesc, deoarece am deja un rimel care  nu prea iţi face treaba, aşa că acesta a venit tocmai la ţanc. Îmi place mult deoarece crează extrem de repede şi uşor un efect de gene false. Îmi pare rău că îl am doar in variantă mini pentru că este foarte bun. 

   Flormar - Extreme Color Lip Lacquer

 

    M-am surprins când am descoperit că îmi place această nunaţă. Este un roşu destul de cald după mine, eu port tonuri mai reci, dar acesta îmi place. L-am purtat de mai multe ori, este nuanţa Flower Power, şi miroase fantastic. Eu urăsc rujurile care au un miros de chimicale şi lasă un gust amar pe buze de îmi e rău numai când mă gâmdesc. Acesta are un miros foarte plăcut. 

      Eye Liner Stylo - The One, Oriflame

 

    Am vrut de multă vreme să încerc acest produs deoarece citisem mai multe păreri bune despre el. Într-adevăr îmi place mult. Ere un negru intens, se usucă imediat, iar vârful îţi permite să trasezi linii de mare precizie. Rezistă destul de bine şi chiar îmi place să îl folosesc.  

   Şampon - Milk and Honey, Oriflame

 

    Şamponul ăsta e fantastic, miroase demenţial, curăţă foarte bine fiind în acelaşi timp blând cu părul. Nu fac mătreaţă după el şi nu îmi usucă părul. Pot chiar să îl folosesc fără balsam fără să ma tem că nu îmi voi mai putea descâlci părul.   

   Cam atât pentru azi. Ne vedem sigur mâine cu o nouă postare pentru că în luna decembrie voi fi foarte activă. Aş vrea să îmi spuneţi în comentarii despre ce produs din cele arătate mai sus aţi vrea să scriu mai multe. Sunt curioasă ce vă interesează mai mult. Pănă la următoarea postare vă pup! 

 


 

    


2 comentarii:

  1. Tusul de la oriflame pare interesant. Eu am avut Gloves in a bottle si am fost tare incantata de ea!
    Http://paginidezisinoapte.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela poti citi un review la tusul de la Oriflame acum pe blog. Am auzit multe pareri foarte bune dspre Gloves in a Bottle. Multumesc pentru parere :*

      Ștergere