luni, 11 ianuarie 2016

Top 5 cele mai bune ţinute Golden Globes 2016


    Nu ştiu despre voi, dar mie îmi cam place să mă dau mare critic de modă (cam de orice de fapt). Singurul motiv pentru care urmăresc evenimentele astea de decernare de premii este ca să vad cât de prost s-a îmbrăcat unu altu, si să rămân surprinsă de o alegere inspirată. Dacă stau să mă gândesc, chiar nu mă interesează cine ce a câştigat, ci cine cum s-a îmbrăcat. Şi pentru că ţin musai să îmi etalez talentele de critic de modă (nu ca as avea dreptul) am ales pentru voi cele mai bune 5 ţinute,  în viziunea mea  de la Golden Globes de anul acesta. Vă spun din start că în cazul meu simplitatea câştigă mereu. Ok, să-i dăm drumul.

         Top 5 cele mai bune ţinute

   1. Jennifer Lawrence

   Cea mai bună apariţie de pe covorul roşu, din punctul meu de vedere. A ales o rochie Dior care o avantajează, este în tendinţe şi e foarte elegantă.




       2.Alicia Vikander 

     O apariţie extrem de delicată, într-o rochie Louis Vuitton foarte feminină şi delicată.

 

         3. Olivia Wilde

    O ţinută echilibrată, purtată cu multă uşurinţă de Olivia Wilde. Rochia Michael Kors îi vine perfect.

     4. Helen Mirren

    Helen Mirren mi s-a părut o adevărată profesoară de stil şi clasă. Uitându-mă la ţinuta ei, parcă văd ani de experienţa, ani de alegeri inspirate, sau mai puţin. O femeie care ajuns să se cunoască îndeajuns de bine încât să ştie ce o avantajează, şi cât işi permite să rişte cu o ţinută.


    5. Laverne Cox

      Nu pot sa spun că mă omor după apariţia ei. Am ales cel mai puţin rău (numa ca să vedeţi cât de rea pot fi). Mi se pare că este o ţinută corectă,,,, şi cam atât. O rochie simplă de la  Elizabeth Kennedy.


     Acestea au fost alegerile mele. Care a fost ţinuta voatră preferată? Care credeţi că a fost cea mai proastă? Aştept comentariile voastre. Vă pup!

3 comentarii:

  1. Ma surprinzi mereu cu postarile tale. Se pare ca iti place din ce in ce mai mult ceea ce faci, motiv pentru care s-ar zice ca trebuie sa fii sustinuta pe masura. Felicit, ca de fiecare data, simtul tau estetic. Cu o singura precizare. As indrazni sa modific putin topul: rochia Oliviei Wilde as fi pus-o pe locul 5. Dar, cum spuneai latinii: De gustibus non disputandum! Te-am pupat.

    RăspundețiȘtergere
  2. jennifer mi-a placu cel mai tare :).

    RăspundețiȘtergere