vineri, 15 aprilie 2016

Review - Apă micelară Gerovital Plant



     Servus dragelor! Povestim azi despre un produs care pe mine m-a surprins plăcut şi anume Apa Micelară Hidratantă de la Gerovital Plant. Am fost onorată să primesc această apă micelară pentru testare şi chiar am putut sa mă bucur de ea.



   Produsul face parte din noua gamă de produse Gerovital Plant cu ulei din Flori de Mac. Această gamă se adresează persoanelor cu ten sensibil, și sunt bazate pe rețete autentice, românești. No bu, fără alte introduceri să vedem ce spun ei și ce spun eu.

   Ce spun ei?

Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant și de protecție al pielii. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritareaapariția ridurilor și îmbătrînirea prematură a pielii.

Formulă fără parabeni.

Curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micelii a machiajului, sebumului sau a altor impurități, fără a agresa pielea. 
Aquaxyl oferă pielii hidratare optimă,

Bisabolol
 și uleiul din Flori de Mac au proprietăți calmante, relaxante, antioxidante.

Se aplică pe faţă, gât şi decolteu cu ajutorul unui disc cosmetic. 
Nu necesită clătire.

    Ce spun eu?

Nu mi-a provocat niciun fel de discomfort. Nu m-a usturat fața, nu m-a deranjat când am folosit-o pe zonele iritate, nu am avut nici un soi de reacție alergică la ea, Chiar dacă are un miros destul de discret, nu m-a deranjat, și nici nu mi s-a părut că ar fi înfundată de chimicale. Este chiar foarte plăcut de folosit. 

Demachiază cu ușurință machiajul feței, rujul și, surprinzător de bine, machiajul ochilor. Tenul se simte curat, și îi oferă o senzație de prospețime. Acuma, din câte am citit eu, apa micelară se presupune că captează machiajul și impuritățile si oricât ai freca discheta de fața nu se mai ia nimic de pe ea(corectați-mă dacă greșesc). Ei bine, chiar dacă e foarte bună, nu pot să spun că reușește să capteze foarte bine machiajul. Se cam întinde pe față la prima dischetă, dar când revin cu a doua, se îndepărtează complet.


Tenul se simte întradevăr hidratat, dar eu tot nu renunț la crema hidratantă. Acum folosesc crema hidratantă din aceeași gama și o să vă povestesc curând și despre ea. 

Ambalajul e foarte drăguț și igienic. Vine cu pompiță ceea ce e foarte bine, doar că eu am mâini de mămăligă și uneori îmi e greu să apăs pe pompiță. Asta e, ne apucăm de exerciții.  Sticluța este albă, opacă, produsul e ferit de razele soarelui. Vine în cantitate de 150 ml. Apa micelară este incoloră, face puțină spumă, și cum am mai spus, are un miros discret. 



Preț: 15 lei. 

Asta a fost părerea mea. Aștept păreri și întrebări de la voi în comentarii. Pupici!

P.S: O parte din premiul care va merge la cititoarea lunii. 





6 comentarii:

  1. Apa micelara de la Gerovital Plant o am si eu si imi place.Curata machiajul si impuritatile de pe ten,este spornica insa pt ochi prefer demachiantul bifazic.Imi place ca are doar 125 ml si este usor de luat in calatorii.I-am facut si eu review pe blogul meu.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine a fost cititoarea lunii?

    RăspundețiȘtergere
  3. O am și eu, îmi place la nebunie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. O am și eu, îmi place la nebunie :)

    RăspundețiȘtergere