luni, 5 decembrie 2016

Ce palton și geacă te îmbrățișează iarna aceasta?



     Printre vedetele sezonului se numără și paltonul și geaca. Asta e, ne place, nu ne place, e frig și trebuie să mai punem o haină pe noi. Paltonul și geaca însă, nu sunt simple articole de îmbrăcăminte întrucât ele devin centrul de interes al ținutei noastre. Iarna ele devin cartea noastră de vizită și au un rol mare îi formarea unei prime impresii. Așadar nu îți poți permite să le alegi oricum. În cele ce urmează o să îți dau câteva ponturi.

Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant. - Miuccia Prada

   Iarna aceasta poartă JustFasion! Cum adică? Adică fii meru în tendințe cu haine de pe JustFashionRomania.ro. Recent am descoperit acest magazin online care mi-a atras atenția prin faptul ca pune pe piață produse fabricate în România. Are o gamă variată de produse printre care sigur vei găsi paltonul sau geaca ce se va potrivii stilului și personalității tale.

   Cum îți alegi paltonul de pe JustFashionRomania.ro?




   Paltonul este un articol vestimentar care transmite eleganță. Este indispensabil pentru o ocazie specială în iarna aceasta. Indiferent de stilul și preferințele tale, vei găsi paltonul perfect. Am găsit paltoane elegante care se pliază perfect pe tendințele acestui sezon.

    Casual și personalitate


  Paltonul tip halat este la mare căutare iarna aceasta. Este compromisul perfect intre elegant și casual. În nuanțe de roșu sau bej, se potrivesc perfect la multe ținute. Alege un astfel de palton pentru o ținută office, pentru o seară în oraș, sau pur și simplu pentru fiecare zi. Fiind o piesă statement, îți va întregi stilul și îl va face de neuitat.





    Floral și feminitate


  Un palton cu motive florale readuce căldura în privirile celorlalți. În sezonul în care vedem florile doar în vitrinele florăriilor ne face să vedem flori și pe haine. Cineva spunea ca florile sunt poezia pământului. Eu spun că ele scriu o poezie și despre noi atunci când alegem să le includem în ținuta noastră. Ai crede că un astfel de palton este extrem de scump. Ei bine, pe magazinul despre care îți spuneam le găsești la un preț foarte accesibil, comparativ cu alte magazine de top.



    Elegant și stilat


   Dacă ai o personalitate puternică nu îți va fi greu să porți un palton care are elemente voluminoase, sau chiar să îl porți altfel. Blana a revenit în tendințe și este un detaliu care duce ținuta la un alt nivel. Dacă preferi ceva mai discret, poți opta pentru un imprimeu geometric. Te poți juca cu gulerul sau cu modul în care înnozi cordonul astfel încât să îți flateze silueta.



    Cum îți alegi geaca de pe JustFashionRomania.ro? 


  Dacă atunci când îți alegi paltonul iei în considerare în principal aspectul, atunci când vine vorba despre geacă, te gândești în principal la cum să nu îți fie frig. Îți place sau nu, gecile „musculoase”, cum îmi place mie să le spun, sunt cele mai safe și economice alegeri iarna asta. Găsești geci damă de iarnă la un preț accesibil, și, cu puțină imaginație, le poți stiliza astfel încât să nu arate foarte simplu.


 Joacă-te cu volumele și alege o geacă cu un detaliu interesant în zona gulerului. Este acel ceva care te va diferenția în mulțime. Negru este o culoare cu care nu poți da greș, dar în care nu te vei remarca în mod deosebit. Poți opta pentru un ciocolatiu care este la fel de ușor de asortat.




  Dacă preferi detaliile care conțin blană poți opta pentru o geacă cu guler îmblănit. Este în tendințe și îți va ține de cald cu siguranță. Poți plusa cu o geacă ce are detalii interesante cum ar fi fermoarele multiple.




   Iarna nu mai e ce a fost, așa că nu e neapărat să ne îmbrăcăm ca un urs în fiecare zi. Ai posibilitatea să alegi o geacă mai subțire și mai scurtă pentru zile mai senine. Simplitatea a fost mereu apreciată și la fel vei fi și tu.


   Paltonul și geaca sunt investiți care merită să le gândești cu atenție. Nu îți cumperi o geacă nouă în fiecare zi, și dacă tot îți iei un palton, trebuie să găsești unul care să te reprezinte și care să nu îți facă o gaură în buzunar. Nu te mulțumii cu orice! Alege un magazin care să îți ofere toate aceste lucruri. Vreau să îmi spuneți un comentarii de unde preferați să vă cumpărați haine? Online sau din magazinele tradiționale? Pupici!
 



 
 

14 comentarii:

  1. eu prefer gecile iarna. altfel inghet cu totul!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gecile sau hainele pentru iarna prefer sa le cumpar "live", astfel ca imi dau seama mai bine de material si de cum vin pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Preferatele mele sunt paltoanele elegante cu blanita.. eco, bineinteles. :p Mi se pare ca ti se schimba brusc infatisarea, cand pui un palton pe tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place paltonul cu blanita, nici nu costa prea mult! Multumesc pentru idee!

    RăspundețiȘtergere
  5. Inainte eram super contra gecilor din fas dar cand e frig , n ai ce face.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu mi-am luat o geaca neagra si un palton negru :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am gasit multe geci frumoase care m-au impresionat. Eu prefer gecile groase din fas pentru zilele obisnuite si mi-a placut acel trench crem care are flori in partea de sus.
    Au mai fost cateva geci frumoase dintre cele prezentate

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu nevoie de un palton nou si as alege cu siguranta unul rosu fiindca mi se pare foarte feminin si indraznet.

    RăspundețiȘtergere
  9. O singura data mi-am luat o geaca de pe net si nici acum nu am ttrecut peste dezamagire. DEsi m-am masurat corect, marimile nu corespund si m-am trezit cu o geaca cu 2 numere mai mici. Materialul super naspa. Nu am vrut nici macar sa ma obosesc sa o schimb. Nu merita. Rochii, bluze comand des, dar blugi, paltoane, geci nu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am un palton rosu cu un guler supradimensionat. Si mai am unul negru cu guler rusesc. Cat despre geci - am una de iarna de puf, si cateva mai casual.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu prefer gecile, mai ales cele mai groase, cu gluga. SUnt o friguroasa :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu sunt pro palton lung, simplu, negru sau verde închis :)

    RăspundețiȘtergere