joi, 8 decembrie 2016

Review - Balsam de buze Faunus Plant



   Fără urmă de îndoială, produsul meu de îngrijire preferat este balsamul de buze.  Anul trecut pe vremea aceasta îți povesteam despre cutiuța cu minuni de la Oriflame sau despre lip balm-ul de la Sabon. Pe atunci eram super încântată de ele. După ce am încercat balsamurile de buze de la Faunus Plant însă, îți pot spune cu toată sinceritatea că nici nu se compară. În continuare am să îți dau mai multe detalii.



   Acum câteva săptămâni postam pe pagina de Facebook a blogului o poză cu un pachet primit de la Faunus Plant și îți spuneam că îți voi da detalii pe blog. Ei bine a venit vremea să vorbesc despre primul produs care mi-a plăcut și anume balsamul lor de buze. Din capul locului ar trebui să știți că cei de la Faunus Plant comercializează produse 100% naturale care, din experiență vă spun, sunt deosebit de eficiente. Balsamurile sunt cele care m-au surprins cel mai tare.


   Eu mi-am comandat unul cu mentă și unul cu portocale. Ambalajul este minimal. Practic este un recipient transparent înfășurat de o etichetă. La prima vedere nu pare nu știu ce, dar conținutul este fenomenal. În lipsa etichetei nu îți dai seama după aspect care e de mentă și care e de portocale. Poate doar după miros, dar culoarea este una neutră. Fiecare conține 5 ml de produs, care vă ajunge mult și bine.





   Cel mai mult m-au șocat ingredientele. Sunt absolut naturale. Ulei de măsline, ceară de albine, gălbenele, vitamina E și ulei esențial în funcție de aromă, mentă sau portocale în cazul meu. Având aceste ingrediente este imposibil să nu își facă treaba sau să usuce buzele într-un fel (așa cum se întâmplă în alte cazuri).





   Am fost foarte plăcut surprinsă de cel cu aromă de mentă în special. Efectiv poți simții răcoare pe buze și un soi de usturime (nu știu dacă acesta este cuvântul cel mai potrivit) specifică mentei. Nu contează cât de uscate îmi sunt buzele, în câteva minute acestea sunt moi și hidratate. După ce produsul este absorbit, pielea rămâne catifelată și are un aspect foarte plăcut.

   Nu lasă niciun fel de urmă pe buze. Are puțin luciu la aplicare dar se duce repede. Nu are o textură grasă și se simte foarte natural pe buze. De mult nu am mai încercat un produs care să îmi întreacă așteptările, și credeți-mă, nu exagerez cu nimic.




  Cea mai faină parte la acest produs este prețul. Costă doar 6 lei, dar valorează mult mai mult, luând în considerare efectele. Îl găsiți în patru variante: mentă, portocale, propolis și lavandă. Are perioadă de valabilitate 6 luni de la deschidere, eu zic ca este o afacere foarte bună.

   O să vă mai scriu despre produse de la Faunus Plant. Deocamdată vă las cu atât. Aștept să îmi spuneți în comentarii care este balsamul vostru de buze preferat. Pupici!

24 de comentarii:

  1. interesant! n-am auzit de faunus plant pana acum! dar un big like pentru ingredientele naturale pe care le folosesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmm, il vreau si eu pe cel de portocale :D

    RăspundețiȘtergere
  3. CEl de portocale ma tenteaza. Eu am mai folosit balsamuri naturale, dar nu am fost multumita de ele, hidratare zero. Poate e altceva acesta.

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa le incerc si eu fiindca am setul acela cu Coca Cola, Sprite, etc si nu ma omor dupa ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu folosesc cel de la Secome dar mi-as dori sa-l incerc pe cel cu portocale mai ales ca e natural si are un pret atat de mic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Balsam folosesc de la Flormar si sunt foarte incantata de el, incat de 2 ani numai de la ei folosesc :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Doar 6 lei pentru un balsam de buze atat de "curat" la ingrediente?! Chiar m-ai facut curioasa! :D Multumim pentru recenzie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am auzit de Faunus Plant dar inca nu am incercat produsele lor, ador produsele naturale.

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar n am auzit de aceasta firma dar imi place cand descopar produse si firme Romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce pret bun au! M-ar tenta ambele, cel cu portocala pentru acest sezon, cel cu menta pentru vara!

    RăspundețiȘtergere
  11. nu stiam de ei, rolul balsamului de buze este sa hidrateze, daca face asta, este perfect!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am avut si eu un balsam natural din asta dar s-a rupt dupa cateva aplicari si mi-a parut rau de el.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am unul de la EOS, imi place tare mult si am unul de la Forever Living. Sunt tare multumita, nu as incerca altceva.

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte tare! Nu am auzit de această marcă, oare în ce magazine sau farmacii îl găsim?

    RăspundețiȘtergere
  15. Are ingrediente bune, da! Si naturale! E fain!
    Eu mi-am luat recent Carmex.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am tot vazut balsamuri pe la comercianti care produc chestii 100% naturale, dar inca n-am incercat balsam de buze. E de retinut!

    RăspundețiȘtergere
  17. Si natural, si bun si ieftin?Asta da super oferta!E prima oara cand citesc despre aceste produse:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu le-am incercat ,pentru ca balsamul de buze mi-l prepar singurica din ingrediente naturale.Este foarte usor de preparat si aroma este aleasa dupa preferinta personala.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe cel de portocale as dori sa-l testez.

    RăspundețiȘtergere
  20. Interesant. CRed ca imi iau si eu ceva de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt atat de ieftine si totuși naturale. Mulțumim de pont

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu stiam de aceasta firma, pare un produs care merita incercat.

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu am mai auzit de acest brand pana acum :)
    Si mie imi plac mult balsamurile de buze si am o colectie marisoara. Cel cu portocala pe care l-ai prezentat ma tenteaza foarte tare :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Am si eu balsamul asta de buze cu portocale, si imi place super mult! Il folosesc cu precadere in perioada asta, pentru ca hidrateaza si miroase cum ar trebui sa miroasa toate lucrurile de Craciun: a portocale! :))

    RăspundețiȘtergere