luni, 19 decembrie 2016

Review - Sirop de catina si Sirop vitaminizantus - Faunus Plant



    Eu cred că iarna a fost inventată doar pentru a avea și leacurile un rost. Fără frig, răceală, viruși, puterile vindecătoare ale plantelor ar fi rămas nedescoperite. Iarna este cea care ne motivează să fim mai atenți la sănătatea noastră și să ne bucurăm din plin de natură. Aberez evident. Urăsc iarna, în mod particular această iarnă, pentru ca este mai rea ca celelalte și pentru că mi-a dăruit două săptămâni de muci, răgușeală și dureri de cap.

    Așa cum spuneam în introducere însă, plantele ne pot ajuta în lupta cu boala sau în demersul de a păcăli răceala să ne ocolească, în limbaj academic îi spunem imunizare. Nu mi-au plăcut niciodată medicamentele, de aceea când mi s-a ivit ocazia să încerc siropurile de la Faunus Plant am fost foarte încântată. Despre cel de cătină știam ca este bun de tot pentru imunizare, și cel vitaminizant părea fain. O să vă vorbesc despre fiecare pe rând. Din capul locului vă spun că eu nu am putut să mă bucur de efectul lor prea tare pentru că criză de fiere și pentru că viruși. Sora mea mai mica e foarte sensibilă și în fiecare iarnă răcește rău de tot. Pana acum însă nu a dat niciun semn de răceală, deși a avut șanse nenumărate. În cazul ei deci, aceste siropuri au avut efect.





    Sirop Vitaminizantus


    A se nota că nu e doar vitaminizant, e vitaminizantus, deci are ceva din determinarea Imperiului Roman sau poate din farmecul dinozaurilor. Oricum ar fi, compoziția este una demnă de a intra în istorie. Mai rar vezi atâtea plante super-eroine adunate în același loc. E ca și cum ceremonia de acordare a premiilor Nobel pentru plante s-ar desfășura într-o sticluță de 200 ml. Vorbim despre cătină, măceș, echinacea, urzică, lămâie, eucalipt și scorțișoară. Fiecare primește câte un premiu pentru tratarea cu succes a: asteniei, anemiei, sensibilității la infecții, oboselii, inapetenței, convalescenței, etc. Ajută la prevenirea răcelii și gripei. Mă rog, siropul e aur, unde mai pui că are un preț de doar 8,10 lei, și este 100% natural. Nu am obiceiul să laud aiurea un produs, iar acesta chiar merită, mai ales că m-a inspirat să scriu așa frumos despre el. Era să uit de gust. E foarte super dulce, deci copiii îl vor adora.






    Sirop de cătină


   Despre cătină știam foarte bine că e foarte bună pentru a crește imunitatea. Siropul de cătină ajută la refacerea organismului după boală, este tonic general, îmbunătățește starea generală și rezistența organismului. Practic este ca o prietenă bună la care poți apela cu încredere și înainte și după ce o dai în bară. Este unul din produsele care nu trebuie să îți lipsească din casă. Are tot 200 ml, costă tot o avere, 8,10 lei, și încape perfect în frigider. Are un gust dulce-acrișor și e  foarte ușor de consumat. Și cred că atât va spun despre el.





    Le recomand cu drag pentru ca sunt făcute cu drag. Sunt prelucrate manual, au ingrediente absolut fabuloase, își fac efectul și au un preț jos pălăria. Vreau să știu la ce leacuri apelați voi pentru a va întării imunitatea și a trece cu bine peste capricioasa iarnă. Va pup și hap-ciu!

29 de comentarii:

  1. Eu am incercat combinatia de catina cu miere in sezonul rece, si chiar ajuta la cresterea imunitatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam de existenta lor, iar preturile mi se par super OK. O sa comand si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. azi sunt praf... de ieri m-a tot incercat o raceala groaznica, am zis ca trece, dar cand colo, ce sa vezi, s-a trezit cu forte proaspete! cred ca ar fi cazul sa-mi iau si eu ceva siropuri de genul, ca sa previn o data viitoare

    RăspundețiȘtergere
  4. Am un prieten care cumpara mereu catina...cand mergem la munte, trebuie sa ne oprim la cei care vand miere, gem si catina, sa cumpere. Am gustat si eu si e foarte bun la gust.
    Dupa ce am citit ce scrie pe el, merita avut in casa! Si este ieftin! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hehe, si eu am un colet plin cu bunatati de la Faunus Plant si saptamana asta o sa postez un articol dedicat lor. Intr-adevar, sunt prelucrate manual, ingredientele sunt toate naturale, nu mi-e frica sa le folosesc. Nu am comandat siropuri, eu mi-am ales uleiuri pentru masaj si balsamuri de buze!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat inca produsele lor, acum suntem abonati la cei de la Fares, dar am auzit doar lucruri bune asa ca o sa arunc un ochi pe site, sa vad ce gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar aveam nevoie de asa ceva, sunt la pamant cu sistemul imunitar. Cand racesc.... racesc urat de tot. TUsea e cea mai chinuitoare pentru mine. Si tusesc....

    RăspundețiȘtergere
  8. Iarna sunt binevenite aceste produse, nu am folosit nimic pana acum de la ei, dar multumim pentru review :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar ma uitam in ultima vreme, parca toata lumea e racita.
    Si eu am un sistem imunitar destul de slab si ma gandeam sa iau ceva masuri, inainte sa-mi petrec sarbatorile racita cobza

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumim pentru pareri! Pare interesant, insa faptul ca are ca prim ingredient zaharul, ma face sa spun pas. :D Ar fi fost super daca ar fi fost mai pe la sfarsitul listei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am incercat aceste siropuri dar par perfecte pentru sezonul rece. O sa ma uit dupa ele data viitoare cand trec printr-un magazin naturist

    RăspundețiȘtergere
  12. Voiam sa testez si eu siropul vitaminizantus, dar am renuntat in ultima clipa si acum chiar imi pare rau. Siropul de catina este bun isi face efectul, dar mie una nu imi place gustul lui, dar poate sunt eu mai mofturoasa un pic :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Prețurile sunt foarte mici comparativ cu alte mărci care oferă cam aceleași produse. Mă bucur foarte mult că ai împărtășit cu noi aceste achiziții, pentru că avem nevoie în perioada rece de ele.

    RăspundețiȘtergere
  14. E perfect siropul pentru sezonul acesta si cu siguranta ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu prea ma omor cu sirporuile, dar pentru imunitate chiar as avea nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am incercat pana acum produsele de la Faunus.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru sezonul rece siropul acesta este ideal.

    RăspundețiȘtergere
  18. Si eu incerc sa ma tratez cu produse cat mai naturale. De acest produs nu am auzit prea multe, ma bucur ca am citit aici atatea lucruri bune despre el!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu stiu de ce dar sunt reticenta cand vine vorba de produse naturiste pentru imunitate, nu am incercat pana acum dar stiu diverse persoane care le apreciaza, poate la un moment dat le voi incerca si eu.

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu iubesc produsele naturiste. Poate nu ma crede nimeni cand spun ca racesc foarte rar (la 2-3 ani, si o forma usoara), dar consum catina cu miere, vitamina C, lamaie multa si usturoi cat cuprinde! Cu asemenea garzi de corp fug virusii de mine ca naiba de tamaie!

    RăspundețiȘtergere
  21. si eu folosesc acum ceai de catina zilnic, si mai folosesc si Catinofort, pe acestea nu le stiam!

    RăspundețiȘtergere
  22. Catina e fructul minune, tine departe racelile, o sa le comand si eu pentru ca sunt sigura de calitatea lor deosebita.

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu nu sunt mare fana a catinei, mereu se tine mama de mine dar degeaba 😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce pret bun au! Eu nu prea ma tratez natural, doar cand e nevoie..desi stiu ca nu e bine deloc cum fac!

    RăspundețiȘtergere
  25. Wow, super pret! As vrea sa il inxeec pe cel cu vitamine.

    RăspundețiȘtergere
  26. Cate produse bune si sanatoase. cred ca am sa incerc si eu ceva de la ei de imunitate

    RăspundețiȘtergere
  27. Noi momentan suntem la uleiul de catina. Suna bine si descrierea siropului, poate poate incrcam si asa

    RăspundețiȘtergere
  28. Noi momentan suntem la uleiul de catina. Suna bine si descrierea siropului, poate poate incrcam si asa

    RăspundețiȘtergere
  29. N-am încercat nimic de la acest producător, dar par interesante.

    RăspundețiȘtergere