marți, 13 decembrie 2016

Secretul confortului - Te rog, nu mă mai tortura!



   „Te rog, nu mă mai tortura!”. Acesta era mesajul subliminal pe care mi-l transmitea voios spatele prin dureri nu foarte subtile. Nu e niciun secret că petrec mult timp la birou, că scriu pe unde apuc, și că postura mea lasă mult de dorit. Unde mai pui că nu am nici saltea șmecheră cu memorie miraculoasă, așa că spatele meu are mult de suferit, deci eu am mult de suferit. Ceva îmi spune că tu, cel care citești, te regăsești în descrierea făcută mai sus. Am o veste bună pentru tine. Eu am găsit secretul confortului, am să îți spun și unde l-am găsit și cât de ușor este să îl achiziționezi.

    Cumpărături confortabile pe Scaune-Online.ro și Saltele-Online.ro


    Responsabil pentru durerea zilnică de spate este mobilierul necorespunzător dar foarte exploatat, scaunul de birou și salteaua pe care dormi în fiecare noapte. Sunt sigură că și tu le subestimezi importanța, sunt alte lucruri mai importante: job-ul, lucrul prin casă, relaxarea. Așa-i? Nu e așa! De modul în care dormi depinde cam 70% din randamentul tău în timpul zilei. Nici de relaxare nu-ți mai priește dacă se sfârșește prin dureri de spate. Ca să nu mai zic că defecțiunile la coloană nu provoacă doar dureri de spate, ci și dureri de cap, de picioare, etc. Așa că investiția în mobilier de calitate care să susțină o postură corectă a coloanei vertebrale este mai mult decât importantă. Este obligatorie!





    În demersul meu de a rezolva această problemă, am descoperit două magazine online pe care le-am menționat mai sus. În timp ce am vizitat online aceste două magazine am descoperit mai multe avantaje pe care ți le oferă, și care nu trebuie trecute cu vederea.

   Cumpărăturile confortabile se fac în mod confortabil


   Cred că cea mai bună metodă de a face cumpărături de mobilier care să îți ofere confort, implică o cană de ceai cald, o poziție confortabilă și o minte relaxată. Niciodată nu am luat decizii înțelepte sub presiune sau în condiții de stres. De aceea, atunci când mă hotărăsc să investesc în ceva prefer să am mintea relaxată, să fiu singură, eu cu gândurile mele și să pot chibzui dacă merită sau nu să îmi cumpăr ceva. Cred că acesta este marele avantaj al cumpărăturilor online. Stai în fotoliul tău preferat, nu te grăbește nimeni să iei o decizie, nu îți bagă nimeni produse pe gât. Tu ești propriul stăpân al confortului. De aceea te sfătuiesc să nu îți fie teamă să cumperi online, chiar și mobilă.



   Confort pentru privire


   Atunci când caut să cumpăr un produs îmi place să am de unde alege. Vreau să pot alege din mai multe culori, vreau să pot vedea mai multe modele, vreau să pot analiza mai multe funcții pe care le poate oferi un scaun de birou spre exemplu. Îmi place ca ochii mei să fie stimulați, nu doar de prețuri convenabile ci și de culoare. Vreau să am posibilitatea să găsesc un obiect de mobilier care să se asorteze cu restul camerei și cu personalitatea mea, și care să fie și de calitate. Pe Scaune-Online.ro am putut să găsesc peste 200 de modele de scaune de birou cu prețuri pornind de la 71 de lei. Am găsit câteva modele perfecte pentru problema mea cu coloana.





   Confort la buzunar


  La drept vorbind, o investiție într-un produs de calitate, precum o saltea, poate cădea destul de greu la buzunar. De aceea am căutat prețuri accesibile, care să fie justificate de calitatea produsului. Asta am luat în considerare când am căutat o saltea care să îmi asigure un somn odihnitor. Am găsit de la saltele cu memory foam până la saltele cu latex. Saltele pentru copii sau pentru pat matrimonial. Dacă ești pornit pe organice și zen, găsești până și saltele din materiale bio la un preț super avantajos. Ca să nu mai vorbesc de reducerile de care vă puteți bucura în perioada asta.





   Deci tu, cel care acum stai într-o poziție inconfortabilă, pe scaunul de birou, sau pe salteaua ta cu arcuri rupte și citești acest articol, știu exact ce simți. Scriu acest articol de pe un scaun necorespunzător și deja pot simți acele mesaje subliminale transmise de spatele meu. Dar nu o să poți face tu nimic în această privință. Eu sunt singura care va decide dacă o să continui să îndur sau nu chinul. La fel e în cazul tău. Nimeni nu o să vină să îți dea un scaun potrivit așa cum nimeni nu va veni să îți ia durerea de spate. Tu alegi dacă o vei îndura sau nu. Așa că, ce alegi?

   Sunt curioasă de unde citiți acest articol, cât timp petreceți pe scaun și cât de confortabil este acesta sau salteaua voastră. Ne vedem în comentarii. Pupici!





 

13 comentarii:

  1. Avand in vedere ca ne petrecem foarte mult timp atat pe scaun cat si pe pat, consider ca e mai mult decat necesar sa fie locuri confortabile pentru a nu ne afecta sanatatea. Bune alegeri ai facut

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte mult scaunul violet de la scaune-online.ro. Am pus de mult timp ochii pe el, mai ales ca de cateva luni m-am apucat si de sala pentru a mentine sanatatea spatelui (cu care am avut probleme in trecut).

    RăspundețiȘtergere
  3. Aiii, chiar am nevoie si eu de un scaun pentru birou. Uneori ma doare spatele atat de tare incat ma lipsesc de orice treaba pe care o am la laptop :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Articolele le scriu mereu la birou, dar recunosc, cand e vorba de citit, mai citesc si din pat. Eu am inceput sa acord mai multa importanta confortului decat aspectului, dar daca cele doua merg impreuna, atunci stiu ca am ales ceea ce trebuie. Din fericire in ziua de azi exista o gama variata de forme si modele incat e imposibil sa nu gasesc ceva pe placul meu. Mie imi place mult culoarea mov, asa ca scaunul acela s-ar potrivi perfect cu draperia din dormitor. Chiar as avea nevoie de un scaun nou, pentru ca cel vechi a suferit cateva mici interventii pentru a supravietui. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Scaunul mov arata super bine!
    Iar saltele par foarte groase. Eu am inceput sa devin din ce in ce mai nemultumita de salteaua mea, asa ca am inceput sa ma uit dupa ceva mai bun.
    Si da, o saltea mai buna, ajuta enorm la durerile de spate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am o saltea noua, ea saraca e ok, dar eu cam dorm in pom, pe 2 perne. Scaunul e mai problematic...

    RăspundețiȘtergere
  7. Intotdeauna imi scriu articolele din varful patului :) aici ma simt cel mai confortabil. Sincer, scaunele astea de birou mi se par mai potrivite pentru mediul business, in camera de zi, chiar daca am un birou, prefer un scaun din lemn pictat manual ( de mine ) shabby chic cu pernuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu deobicei scriu pe blog de la birou , eu am scolioza deci e foarte important cum dorm , cum stau , pe mine m-a ajutat si perna Dormeo fara de care n as putea sa plec in vacante.

    RăspundețiȘtergere
  9. Au promis la birou ca ne vor cumpara scaune noi. Sper sa aleaga ceva bun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Citesc din pat, unde stau super comod pe noua mea saltea spring pocket. Pe scaun stau doar la birou si in masina. DE mancat tot in pat sau pe jos ca japonezii :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu prea imi petrec foarte mult timp la birou, deci nu stau mult timp pe scaun, dar as avea nevoie de o saltea mult mai buna si de calitate. Acest articol mi-a fost foarte util, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Conteaza mult sa ai confort la birou si singurele probleme la care te gandesti, sa fie cele de rezolvare ale unor probleme, ci nu de cautare a pozitiei potrivite

    RăspundețiȘtergere
  13. Trebuie sa-mi iau si eu niste saltele. Articolul l-am citit de la birou, dar mai citesc si din pat.

    RăspundețiȘtergere