luni, 26 decembrie 2016

Trenduri care trebuie să dispară în 2017



    Din când în când se întâmplă ceva atât de stupid încât ne cuprinde pe toți într-o isterie socială care se opune vehement logicii și bunului gust. Pentru că sunt atât de stupide, creierele noastre nu fac față, așa că datorita unor scurt circuite, le transformă din stupid în cool. Așa se naște un trend. Ca orice ființă, un trend se naște, crește și moare, unele trenduri însă suferă de un handicap grav. Fie nu mai mor odată, fie reînvie în mod obraznic. Oricum ar fi, uite .... trenduri pe care trebuie (te rog din suflet) să moară în 2017.


   1. Contouringul


    La începutul acestui an deja mă obișnuiam că noul trend în materie de machiaj va fi un look natural, ușor glowy. Toată lumea spunea că trendrul monstru, conturingul, avea să se contureze ușor pe apa sâmbetei. Am așteptat cu răbdare tot anul să dispară odată. A dispărut? Nici vorbă, ba chiar l-au amplificat. Rezultatul: din 10 fete care își etalează fața pe Instagram, pe una singură o poți deosebi de celelalte. În rest e ca la asiatici, toate arată la fel. Te rog, RIP contouring!





    2. Tenul bronzat


   Tenul bronzat sau cum i-o spune. Faza e că au dispărut toate femeile cu față albă de pe pământ. Se blenduiesc atât de tare când își pun tencuiala pe față, încât ți se pare că toate, dar toate trăiesc în mijlocul Indiei. Fiecare folosește același fond de ten cu două nuanțe mai închis decât fața lor, după care iși deschid cu două nuanțe zona cearcănelor, de zici că au leduri în loc de ochi, își dau cu fard vișiniu și eyeliner. Mulțumim 2016 pentru diversitatea cu care ne-am putut delecta privirea.



    3. Sprâncenele super definite


    Asta m-a omorât. Nu era suficient că trebuie să ne chinuim cu eyelinerul, acum trebuie să facem același lucru la sprâncene, doar că aici e mai greu, trebuie să îl facem invers. Nici nu m-ar deranja dacă ar fi făcute la ocazii speciale, într-o nuanță potrivită și construite natural. Problema e că se apucă fata tăntălaie de liceu și își aplică ditai perdelele la ferestrele care îi sunt ochii. Nici nu încep unde trebuie, nici nu se termina unde trebuie. Așa că o sa încep un nou trend în 2017: #free_the_eyebrows


   4. Buzele umflate și rujul mat


   De ce? De ce pe lumea asta ai vrea să ai un fund de babuin pudrat în loc de gură? Am zis destul aici. Doar, te rog, incetează!



    5. Highlighter excesiv


   Artă foarte mișto când ești la o petrecere și lumina se unduiește și dansează subtil pe pomeții tăi. Da să îți pui ditai soarele pe față. Nu doar că îți dai cu highlighter pe pomeți, buze, nas, sub sprăncene, între ochi, pe frunte, dar îți mai dai cu încă un strat pentru că tu ești jucăușă și îți place, că te simți bine. Te rog, scapă omenirea de orbire și în 2017 folosește highlighter-ul doar pentru hârtie!



   6. Trenduri vestimentare dubioase


   Pentru că îmi e lene să scriu despre fiecare în parte, vorbim despre lenjeria la vedere, ciorapi peste pantofi cu toc, sandale cu ciorapi, geanta borsetă, și precis mai este ceva dar îmi scapă. Ok, ați avut chef de experimente vestimentare, v-ați dat peste cap de trei ori și v-a venit o idee din asta trăznită. Am văzut-o, am „admirat-o”, acum, așa cum ne-a învățat mama: Îmbracă-te odată și nu te mai juca cu hainele!



   7. Umerii goi


   Anul ăsta cred că a fost dezlegare la umeri goi. Am înțeles, toată lumea și-a redescoperit feminitatea și... alte treburi. Mai mult ca orice m-au omorât top-urile alea de se purtau fără sutien. Nu... doar nu!  

   8. Moda '90


 Chockere, pantaloni urâți, blugi urâți și tricouri urâte. A fost cea mai nașpa perioadă stilistică din toată istoria umană. Ascultă sfatul lui Elsa și „Let it go!”.



   Cred că mai voiam să vă spun despre părul curcubeu și altceva, dar vă las și pe voi să îmi spuneți ce vreți să dispară în 2017. Ne vedem în comentarii. Pupici!


   
 







 

15 comentarii:

  1. M-ai distrat cu postarea!! Ai dreptate, chiar ar trebui sa dispara...dar...vor aparea altele noi! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie chiar imi place rujul mat, altele nici nu folosesc. Nici eu nu sunt de acord cu buzele mari, exagerate si extravagante, cu un luciu aiurit. Cat desre contouring, imi place, dar tot la fel, nu in cantitati industriale - ceva delicat si aproape insesizabil e perfect.

    RăspundețiȘtergere
  3. te rog, nu te lua de parul curcubeu :))) mie imi place si chiar o sa-l mai vopsesc in culori turbate, dar nu pentru ca ar fi vreun trend, ci pentru ca mie chiar imi place rozul fuchsia :D n-am nimic cu chockerele, dar dupa ce am citit ca revine moda anilor 80, cu blugi evazati si toate cele.. parca preferam bluzele cu umeri goi, dar cu sutien, se intelege!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt mai mult decât de acord cu propunerile tale, și da, aceste trend-uri ar trebui să nu mai existe în 2017. Mi-ar plăcea să fie un an în care să se pună accentul pe simplitate și pe clasic, dar cine știe ce va fi.

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am distrat citind postarea. Buzele alea nici mie nu-mi plac, insa relax, vine 2017, cu mult sclipici. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Tenul bronzat, buzele mate, umeri goi - imi plac, insa uneori sunt duse la extreme!!! Uneori...de multe ori, e prea mult!!! Sunt unele lucruri care nu se potrivesc zi de zi, iar fetele ar trebui sa aibe niste limite...sa stie cand si cat sa porte...Cred ca exagerarea unor trenduri e cuvantul potrivit!

    RăspundețiȘtergere
  7. Numai mie nu mi-a plăcut niciodată bronzul? Eu îs albă de când mă știu :)) chiar dacă „mă bronzez” nu se colorează deloc pielea mea. Acum sunt puțin mai închisă la ten, dar bronzul nu prea se prinde de mine.
    Chiar unele lucruri ar trebui să mai dispară! Mi-a plăcut postarea:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am remarcat si extrema cealalta la tencuirea fetei- tenul albicios stil Alba ca Zapada sau Alba ca Varul. Oricum indiferent de culoare cred ca n-o sa dispara prea curand tencuirea fetei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte interesanta abordarea ta! Amuzanta si la obiect! Eu abia-abia imi perfectionam tehnica contouring-ului si indraznisem sa port o data un chocker si aflu acum ca s-au cam demodat,ceea ce, pe de o parte ma bucura! Cat despre bluzele cu umerii goi, chiar ca ma saturasem de ele, nu am fost fana lor si nu le-am purtat, asa ca nu e o mare pierdere :).

    RăspundețiȘtergere
  10. eu vreau sa dispara pantalonii pana la glezna..eu sunt destul de lungana si la mine zici ca-s 3/4 :) Vreau pantaloni normali, lungi, fara talie inalta (daca se incheie mai sus de buric trebuie sa dispara), sprancenele imense,off.,,,si multe altele....gen haine lucioase sau metalizate :D

    RăspundețiȘtergere
  11. As vrea sa dispara ideea de 90's makeup all the time si sa mai incercam si alte trenduri

    RăspundețiȘtergere
  12. Partea cu moda si cea cu trenduri vestimentare dubioase ...de accord..insa trebuie sa recunosc ca si mie imi place cum arat dupa un countouring dragut..doar ca in machiaj "mai putin inseamna mai mult"..asta nu inteleg unele fete care isi dau o intreaga cutie pe fata....

    RăspundețiȘtergere
  13. O, da! conturatul cu peria de la WC, lip plumper-ul ala rosu, de face buzele precum... alte parti ale corpului, hainele in culori neon. Ar mai fi muuulte!

    RăspundețiȘtergere
  14. Partea cu moda o inteleg perfect, mi se par groaznice chokerele alea de zici ca te strang de gat. Unora chiar nu le sta bine. Dar mie-mi place contouring, nu excesiv, dar il folosesc la majoritatea machiajelor. Nu se vede de departe dar imi place. Nu cred ca o sa dispara. Ai dreptate in legatura cu sprancenele foarte conturare, mi se par groaznice!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu cu doua chestii nu sunt de acord, rujul mat si chockerele, mie una chiar imi plac, evident ca nu imi plac buzele umflate cu bomba si chockerele supe mega incarcate insa unele sunt chiar sunt frumoase, in rest, sunt de acord cu tot.

    RăspundețiȘtergere