duminică, 29 ianuarie 2017

Bio-Seleniu+Zinc = Bio-Sănătate+Frumusețe




    Dacă ai găsit interesant titlul articolului, ești curios să afli ce este Bio-Seleniu+Zinc, și mai ales, cum poate să îți ofere frumusețe și sănătate în același timp. Ei bine o să îți răspund cu drag la aceste întrebări în rândurile ce vor urma. Mai mult, voi scrie două articole despre acest produs. Unul în care îți prezint produsul și potențialul sau, și al doilea în care îți spun ce rezultate am simțit sau nu. Să începem deci.

  Bio-Seleniu+Zinc - Ce este?



  Bio-Seleniu+Zinc este un supliment alimentar comercializat de Pharma Nord. Așa cum sugerează și numele, acest produs este bazat pe Seleniu și Zinc, ambele esențiale pentru buna funcționare a organismului uman. Pe lângă aceste două elemente, produsul mai conține Vitamina C, E, A și B6. Este un produs care are certificat de calitate și care garantează că realizează tot ce promite.



  Dacă ești o persoană sceptică în privința suplimentelor alimentare, mă bucur foarte mult că ai ajuns să citești acest articol. Asta pentru că și eu am fost la fel. Consideram că am o alimentație echilibrată și că nu am nevoie de altceva. Cu toate acestea, aveam probleme cu energia, eram adesea obosită și răceam foarte des. Apoi am aflat care este problema. Deși avem impresia că alimentele pe care le consumăm sunt sănătoase, ele se dovedesc a avea deficite de minerale și substanțe nutritive. Asta se întâmplă deoarece solul este sărac în minerale și alte elemente importante, astfel plantele, dar și carnea, nu mai pot alimenta organismul cu elementele nutritive necesare. Așadar, în era în care trăim, avem nevoie de suplimente alimentare.



   Bio-Seleniu+Zinc - Cum te poate ajuta?


   Seleniul este un oligoelement cu proprietăți antioxidante, mai ales în combinație cu vitamina E. Seleniul ar trebui să îl procurăm în mod natural din ouă, carne de pui, pește, cereale integrale, organe de animale. Dar, așa cum am amintit mai sus, aceste alimente conțin un procent insuficient de seleniu.
De asemenea, seleniul susține sistemul imunitar și buna funcționare a metabolismului, deci susține o greutate optimă.



    Zincul este de asemenea un oligoelement prezent în toate celulele corpului uman. Deoarece corpul nu produce suficient zinc, acesta trebuie preluat din alimentație sau din suplimente alimentare. În combinație cu Vitamina C susține o bună imunitate, contribuie la păstrarea unei vederi bune și este un factor important în sănătatea părului, unghiilor și a pielii.

   Alte beneficii ale acestui produs sunt: 

  • Păr sănătos
  • Unghii sănătoase
  • Sprijină menținerea vederii normale
  • Buna funcționare a glandei tiroide
  • Piele frumoasă și sănătoasă
  • Reglează activitatea hormonală
  • Sistem imunitar sănătos
  • Fertilitate și reproducere
  • Sprijină procesul de protejare a celulelor împotriva stresului oxidativ. 

   Bio-Seleniu+Zinc - Cum trebuie administrat și alte detalii




   Suplimentul alimentar vine ambalat într-o cutie de carton care cuprinde toate informațiile necesare despre produs. Eu am primit varianta ce conține 30 de tablete filmate. Mai există încă o variantă ce conține 60 de tablete filmate. Tabletele au o culoare maronie. Este suficientă o tabletă pe zi, care se administrează cu un pahar de apă, de preferat în timpul mesei. În cutie veți mai găsi un mini-catalog cu produse Pharma Nord care cuprinde informații de bază despre fiecare produs din gama Bio. 

   Bio-Seleniu+Zinc - De ce este un produs de încredere?


   Este imperios necesar să te documentezi bine de tot înainte să alegi orice produs farmaceutic. Exact asta am făcut înainte să încep să iau acest supliment alimentar. Lucrurile pe care le-am aflat despre el mi-au întărit încrederea în eficiența produsului. În primul rând, seleniul conținut de acest produs este o drojdie de seleniu patentată de Pharma Nord. Datorită acestui atribut, 88,7% din conținutul de seleniu este absorbit de organism. Deci știu că nu iau produsul degeaba. În al doilea rând, produsul este ambalat în blistere după normele daneze de igienă, care asigură protecția și valabilitatea 
produsului. 



   Ca să fiu mulțumită de acest produs ar trebui ca până la terminarea tratamentului, dar și după, să nu mai răcesc, și aspectul și sănătatea părului și a pielii să se îmbunătățească. Astfel voi fi Bio-Sănătoasă+Frumoasă în același timp.  Dacă va reuși să facă acest lucru veți afla în articolul următor. 

   

19 comentarii:

  1. Eu am luat, 3 luni, seleniu si zinc pentru regenerarea parului. A functionat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eficient si sanatos.Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Produse de calitate

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru cresterea imunitatii si impotriva caderii parului am inceput sa le iau si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu l-am pus si pe al meu domn sa ia. nu strica niciodata, mai ales ca el are tendinta de a raci repede

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am fost niciodata fanul suplimentelor sau vitaminelor, cu toate ca stiu ca uneori organismul le cere. In 2016 am fost la analize si am aflat ca am deficit de fier. Mi s-a recomandat sa iau pastile, sub forma de suplimente evident. Nu am fost de acord, si m-am indreptat catre o dieta echilibrata, care sa imi poata da suplimentul de fier ce mie imi lipsea. Am repetat analize dupa 6 luni. Nicio urma de deficit de fier. Este doar un exemplu in care organismul poate asimila acesti nutrienti sau vitamine si din alimentatie. Eu sunt un caz fericit, sunt convinsa ca nu peste tot este asa, si atunci intr-adevar trebuie apelat la pastile/suplimente/vitamine.

    RăspundețiȘtergere
  7. As incerca si eu cura aceasta!
    Multumesc de recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu le iau separate, dar imi place rezultatele!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am auzit de acest supliment doar ca eu nu suport pastilele, vitaminele, dropsurile, nimic. Nu pot sa le iau nici macar pe cele pentru copii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ma omor dupa pastile, suplimente si altea alea, dar e bine de stiut in caz ca voi avea nevoie. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu iau Bio Seleniu + Zinc si chiar ma simt plina de energie. Il; iau mai mult pentru caderea parului. Impreuna cu un sampon bun, la mine chiar functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am nevoie de ceva pentru unghii si par.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am incercat pana acum acest supliment alimentar, dar as vrea mai mult pentru par ca imi cade foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  14. Initial am vrut si eu sa incerc dar a invins "fobia" mea de inghitit medicamente :) poate gasesc ceva efervescent :))) asa ca pt bebelusi

    RăspundețiȘtergere
  15. Am auzit ca sunt foarte bune aceste suplimente alimentare, dar eu nu pot sa iau pastile asa pur si simplu. Am incercat sa-mi recapat altfel energia si sa ocolesc pastilele pe cat pot

    RăspundețiȘtergere