vineri, 27 ianuarie 2017

Curcumin95.ro - Leacul de care aveai nevoie încă de ieri



     Dacă ești ca mine și tu crezi că natura e cel mai bun medicament. Mereu încerci să previi sau să tratezi orice afecțiune ai apelând la leacuri „băbești”, la plante medicinale, la extracte din plante care s-au dovedit a avea efecte deosebite asupra sănătății. Azi o să îți prezint un astfel de leac, îi spun leac pentru că medicament sună prea „chimic”. Vorbim despre Curcumin și vei afla împreună cu mine ce este Curcuminul, la ce e bun, și mai ales unde îl găsești și cum trebuie administrat astfel încât să apară efectele dorite.

    Ce este Curcuminul?




   Când am început să mă documentez pentru acest articol nu aveam nicio idee despre ce este Curcuminul, dar îmi pare foarte bine că m-am interesat, pentru că am dat de informații care merită să fie împărtășite.



    Curcuminul este un extract care provine din planta numita Curcuma sau Turmeric. Din aceasta planta este produsa făina de turmeric care este unul din cele mai folosite condimente în India. Este o planta înrudită cu ghimbirul și, relativ recent, s-a descoperit că nu are doar proprietăți gastronimice ci și medicinale.

    La momentul actual este cea mai cercetată substanță naturală. Cu mii de studii științifice în spate, s-a descoperit că Curcuminul este eficient în prevenirea și tratarea a numeroase afecțiuni. Este foarte probabil ca tu sau cei din jurul tău să suferiți de cel puțin două din aceste afecțiuni.


    Cum te ajută Curcuminul?



   Curcuminul este cel mai bun antiinflamator natural, dar și un foarte important antioxidant. Pe lângă acestea, această substanță mai este eficientă pentru următoarele afecțiuni:

   - Gută
   - Alergii, Astm, Bronșită 
   - Cancer
   - Depresie - unde țin să menționez că s-a demonstrat a fi la fel de eficient ca și Prozacul
   - Helicobacter Pylori
   - SIDA
   - Osteoartrită
   - Boli Neurodegenerative
   - Boli inflamatorii intestinale
   - Articulații
   - Psoriazis
   - Artrită Reumatoidă
   - Afecțiuni hepatice și biliare
   - Susține oamenii sportivi și activi
   - Susține sănătatea sistemului cardiovascular

    La ce trebuie să fii atent când alegi un tratament pe bază de Curcumin?


   Deși nu te-ai aștepta, industria farmaceutică poate fi foarte înșelătoare, chiar și atunci când vine vorba despre remedii naturiste. De aceea este important sa te informezi foarte bine cu privire la un produs, și mai important să știi ce atribute trebuie să aibă un produs eficient. Dacă nu știi aceste informații nu e nicio problema. Și eu am fost la fel, dar informațiile ce le-am aflat de pe site-ul www.curcumin95.ro face o treabă excelentă în a te educa cu privire la modul de funcționare al suplimentelor alimentare, în special cele bazate pe Curcumin.


    Concentrația substanței active


  În primul rând, e necesar să înțelegi că simpla consumare a condimentului din care e extras Curcuminul nu o sa te ajute la mai nimic. Pentru a avea un efect ar trebui să consumi trei linguri de turmeric în fiecare zi, ceea ce ar fi, pe lângă foarte greu de realizat, și periculos întrucât turmericul conține și substanțe care, în cantități mari, se pot dovedii dăunătoare. Așadar varianta aceasta cade.

   Când alegem un produs pe baza de Curcumin este foarte important să verificăm dacă regăsim formularea „Extract standardizat”. Pe lângă această formulare, care este o asigurare a calității substanței active, e important să ne asiguram că ea se regăsește în concentrație de 95%. Altfel, luăm tratamentul degeaba.

     Absorbția




   Cu toate că este un leac minune, Curcuminul are marele defect de a nu fi absorbit suficient de organism. Această problemă se rezolvă ușor dacă alegem un produs care are și piperină în compoziție. Piperina este un extract din piper și este esențială în absorbția Curcuminului. Atenție însă la produsele care au o concentrație mica pe piperină împreună cu Curcumin. Acestea au valoare nulă. Pentru o absorbție optimă este esențial ca și piperina să fie un extract standardizat, cum este BioPerine, și să se regăsească tot în concentrație de 95%.

   Doza administrată


Doza zilnică recomandată este de 1g. Din nefericire, majoritatea produselor care au „curcumin” pe ambalaj oferă doar un dozaj de 40,50 de mg, ceea ce nu ajută la nimic.

    Veți spune că e greu să găsiți un astfel de produs. Ei bine, eu am făcut munca grea pentru voi și l-am găsit. Este vorba despre Iana Life - Curcumin95&BioPerine care s-a dovedit a fi cel mai bun produs de pe piață, și pe care îl puteți comanda de aici. Cu siguranță veți găsi cel mai bun raport calitate/preț de pe piață.



    Acestea au fost informațiile pe care am dorit să vi le împărtășesc azi. Sper să vă fie de mare folos. Sunt curioasă dacă ați folosit vreodată un tratament pe bază de curcumin. Ne vedem în comentarii!


16 comentarii:

  1. Nu am auzit de acest produs. Cred in natuiriste dar, in acelasi timp, cred ca nu trebuie luate aiurea . Plus ca trebuie sa existe un echilibru si o alimentatie sanatoasa in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ca nu stiam nimic despre Curcumin

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am ramas uimita despre acest produs. Stiam despre turmenic( curcuma) si il foloseam in bucatarie, dar iata ca pentru un scop medical e nevoie de mai mult si aici apare acest Iana Life - Curcumin95&BioPerine

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu auzisem de acest "leac", dar am folosit deseori in bucatarie turmericul -ruda cu aere de gourmet.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu sunt fan suplimente, mai degraba imi iau substantele nutritive din alimente. si curcumina o folosesc destul de des la mancare

    RăspundețiȘtergere
  6. folosesc la mancare destul de des, turmeric-din plafar, cred in el mai mult decat in suplimente!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu stiam de cativa ani de curcumin ca e un bun antitumoral si citisem multe despre proprietatile lui extraordinare. Acum am inceput sa il iau si eu pentru o alta problema de sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte sanatos.Folosesc si eu

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu folosesc turmericul in bucatarie , dar cred ca mai frecvent in produsele cosmetice

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am auzit pana acum de acest produs si nici nu ma omor dupa suplimente alimentare de nici un fel.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiam nimic de curcumin. O sa-l caut. Nu stiu ce gust are si la ce se foloseste. M-ai facut curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sincer nu stiam nimic despre acest produs, am auzit de turmeric insa nu am folosit in bucatarie...

    RăspundețiȘtergere
  13. Abia acum am aflat de Curcumin,dar m-ai facut foarte curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu știam despre acest produs pana acum. Este bun pentru ca poate preveni multe boli. Il voi încerca si eu pentru efectele mieaculoase

    RăspundețiȘtergere