luni, 27 februarie 2017

Vacanță Londra - Trei locuri pe care nu le poți rata



     
        Plănuiesc o vacanță la Londra. Mai mult imaginară ce e drept, dar e prea mișto ca să o păstrez doar pentru mine, așa că am decis să îți spun și ție ce e de văzut pe acolo. Sinceră să fiu, nu m-a atras niciodată Londra în mod deosebit. Nu prea îmi place clima lor, dar îmi plac la nebunie muzeele și locurile lor deosebite. Așa că azi vorbim despre trei dintre ele.



    Vacanță Londra - Aquarium SeaLife


   Unul din cele mai mari din Europa, acest aquarium este gazda iubitoare a numeroase specii de vietăți subacvatice. De ce ai vrea să vizitezi așa ceva? Păi de ce nu ai vrea? Trei etaje și peste 50 de rezervoare în care poți admira în liniște și fără teamă de scufundare, peste trei mii de specii de animale marine, printre care rechini, pisici de mare, pe Nemo și pe Dori cu tot cu familia sa pierdută. Vizitează Londra! Merită chiar și pentru atât, dar ca de obicei mai e.





     Muzeul de ceară - Madame Tussauds


   O dileală de muzeu pe care nu o poți rata. Nu numai că vei putea admira figuri de ceară foarte bine executate și întreținute, dar acesta este locul în care te vei distra cel mai mult în toată Londra. Neapărat mergi însoțit de cineva, că să ai cu cine râde și ca să aibă cine să îți facă poză cu celebritățile preferate. Aș putea să îți înșir câteva nume, dar tu știi mai bine ce celebritate îți place cel mai mult, de exemplu Donald Trump. Acum găsești foarte ușor bilete ieftine Londra, așa că te poți bucura de o vacanță oricând.


      Muzeul de Știință din Londra


    Perfect pentru o după-masă liniștită, muzeul de știință este ocazia ideală de a vizita Londra și de a face o călătorie în timp în aceeași zi. Poate te gândești că e plictisitor să te tot holbezi la niște invenții de care nu mai ai nevoie acum. Sincer, chiar așa e... plictisitor. Muzeul de știință din Londra însă, îți permite să interacționezi cu obiectele exponate. Ai ocazia să încerci să le folosești exact așa cum le foloseau oamenii cu câteva secole în urmă. Nu știu ce crezi tu, dar eu aș putea să petrec ore bune în acest muzeu. Nu te gândi la prețuri. Azi poți vizita Londra și să te bucuri de toate acestea mai ușor și mai repede decât crezi.


      În căutare de zboruri Londra - aruncă o privire pe Aerolines.ro


   Poți opta pentru alegerea unui bilet spre Londra de la Aerolines. Nu are rost să spun că este o companie consacrată și că oferă servicii de calitate și în ceea ce privește zboruri Londra. Sunt sigură că asta ai auzit deja. Ce mai trebuie să știi este că au prețuri foarte rezonabile, așa că tot ce mai ai de făcut e doar să te hotărăști la ce hotel fițos o să te cazezi, și cum o să își omori timpul pe acolo. Eu mă pun să mă uit peste cazări, iar ție îți urez zbor plăcut, altfel nici nu poate fi!

4 comentarii:

  1. https://hadasascrie.blogspot.ro/2017/02/vacanta-londra-trei-locuri-pe-care-nu.html

    RăspundețiȘtergere
  2. O vacanta la Londra este o vacanta de vis mai ales ca avem foarte multe atractii turistice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am ajuns pana acum la Londra dar mi-ar placea. Stiu ca nu as avea timp cat mi as dori sa vizitez acolo.

    RăspundețiȘtergere