sâmbătă, 15 august 2015

Cand dormi bine te trezeşti în Paris...



       Bună dragele mele! Ce părere aveţi despre magazinul online Lenjerii Pat Outlet şi despre campania “Summer Black Week”?  Niciuna? Păi hai să vă ajut să vă faceţi una...
       
     
       Cum ar fi să ai în sfârşit o noapte în care să poţi pune capul pe pernă, fără zgomote de la maşini, fără lumină, fără bâzâit de ţânţari şi fără absolut nicio grijă în minte? Foarte fain, aşa-i? Dar, cum ar fi ca fix în seara aia să te chinuie lenjeria de pat? E aspră, învechită, mai că se rupe. Nici să visezi nu mai poţi. Dar, o lenjerie nouă e costisitoare şi tu ai alte priorotăţi. Atunci Summer Black Week s-a inventat pentru tine.

      Am văzut oferta asta şi am zis că e musai să vă spun despre ea. Magazinul online Lenjerii Pat Outlet are o gamă variată de lenjerii de pat, una mai frumoasă decât alta, de bună calitate aşa cum confirmă numeroasele review-uri pozitive care s-au scris despre ei. Parte frumoasă este că săptămâna asta au o super ofertă. Până pe 20.08.2015 dacă vă comandaţi de pe acest magazin puteţi intra în cursa pentru premiul ce constă într-o excursie la Paris de trei zile. 

     Există totuşi o condiţie. Nu vă puteţi comanda oricum ci doar din promoţia 1+1 GRATIS. Uite cum vă faceţi şi cu două lenjerii şi cu, o potenţială excursie la Paris cu o singură comandă. În plus preţurile sunt foarte bune. Pe astea vă las pe voi să le descoperiţi.



   Singurul inconvenient este că o să te hotărăşti foarte greu pentru că au o groază de modele care mai de care mai frumoase. Uite care mi-au plăcut mie mai mult:



      


      Ei acum cred că puteţi să îmi spuneţi ce părere aveţi. O aştept nerăbdătoare în comentarii. 

    P.S.: Acest articol este răspunsul la provocarea lansată pe BlogAwards. În continuare le provoc pe Ioana, Paula, şi În oraşul trist să scrie un articol până pe 20 august. Vă pup!

     

4 comentarii:

  1. Buna Hadasa! Vreau sa iti multumesc pentru nominalizare si as vrea sa stii ca am scris articolul cu mult drag! Il poti citi aici: http://ioanabeautyandfashion.blogspot.ro/2015/08/lenjeriile-de-pat-outlet.html
    In caz ca mai sunt alti pasi care trebuie facuti, astept un comentariu pe blog! Vreau sa iti multumesc nespus de mult pentru tot ceea ce ai facut pentru mine si sa stii ca te admir foarte mult! Multi pupici si succes in tot ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  2. As mai avea o mica intrebare, imi place sa fiu precauta si sa stiu toate detaliile in legatura cu un lucru. As vrea sa te intreb daca e obligatoriu sa iti scrii numarul de telefon, nu obisnuiesc sa imi scriu numarul de telefon pe site-uri. Si as vrea sa te intreb daca ai beneficiat de acel voucher, daca l-ai folosit... Vreau sa iti multumesc si sunt foarte curioasa sa aflu raspunsurile tale. Scuza-ma dar sunt o fire precauta. Te pup si iti multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat ceva: ce varsta trebuie sa am pentru a face comanda, caci eu nu sunt majora inca. Multumesc mult mult de tot !

      Ștergere
    2. Draga mea, acum am verificat reguliele de pe Blogawars si se pare ca trebuie sa fi majora ca sa intri in campanie. Scuze, nu am stiut ca esti minora. Oricum multumesc mult ca ai scris articolul. Cu comanda de pe site nu am avut timp sa verific. Te poti uita la termeni si conditii ca sa afli. Te pup!

      Ștergere