miercuri, 10 februarie 2016

Beauty News - Noutăţi Melkior



    Pe lângă faptul că Melkior este un brand care porduce produse de foarte bună calitate, nu ne lasă să ne plictisim. Azi vreau să vă povestesc despre noile produse lansate, de care sunt destul de încântată.

   O să încep cu produsul de care sunt cea mai entuziasmată. Este vorba despre Creionul de buze bordo. Îmi place mult nuanţa acestui creion, care este pigmentată. Conferă un aspect strâlucitor buzelor, deoarece conţine perle în compoziţie şi are o formulă uşoară. Este un produs foarte oportun, deoarece anul acesta look-ul "glowy" este în tendinţe, aşa că este un must-have. Este retractabil şi rezistă eroic pe buze. 


    Preţ: 35.9 lei

    Fondul de ten pentru definire este urmîtoarea noutate de pe listă. Este disponibil în 8 nuanţe. Are o textură foarte uşoară, conferă o senzaţie de catifelare, şi datorită formulei, se laudă că încetineşte procesul de îmbătrânire şi îmbunătăţeşte aspectul ridurilor. Conţine filtre UVB. Conferă un aspect luminos, mat şi sănătos tenului. 

    Preţ: 89.9 lei

     Pensula pentru aplicarea fondului de ten, realizată din păr sintetic, este ideală pentru blending. Asigură aplicarea uniformă a produsului pe piele. 


    Preţ: 45.0 lei

  Noul creion de ochi 24H in nuanta Brown, are o formulă bazată pe ceară. Este foarte intens şi rezistent la transfer. Folosit ca eyeliner rezită până la 24 de ore. 

    Preţ: 25.9 lei

    Acestea sunt noutăţile. Profitaţi de ofertele de luna asta de la Melkior, au toată luna februarie transport gratuit. 


   Ce vă tentează mai mult?

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu