luni, 13 februarie 2017

Anian - Mască nutritivă cu ulei de Argan, Shea, Jojoba și Keratina


   
       Să începem săptămâna cu un review zic! Acum ceva timp îți arătam pe pagina de Facebook două produse primite de la Triodeluxe. Ei bine, a venit momentul să povestim despre unul dintre ele și anume despre masca de păr de la Anian.



     Probabil ai observat din titlu că masca aceasta este pur și simplu o bombă hrănitoare, gata să își dezlănțuie proprietățile nutritive. Nu, nu o laud degeaba, dar când pui în același recipient ulei de Argan, Shea și Jojoba, ce poate să meargă rău? A și era să uit, are și Keratina, așa că e practic tratamentul ideal pentru un păr deteriorat.





   O să fiu sinceră cu tine. Părul meu nu se afla în cea mai groaznică stare deoarece foloseam deja un balsam e bază de ulei de Argan care funcționează foarte bine în cazul părului meu. Tocmai acesta este motivul pentru care pot spune că, dacă ai un păr slab, fără greutate, cu fir subțire și "nicicum", masca asta va face minuni pentru păr. Practic reușește să ofere greutate și structură firului de par. Bineînțeles că repară și hrănește ea ce știe ea pe acolo, dar ceea ce se vede la sfârșit este un păr care arată și se simte sănătos.


   OK, acum că ne-am lămurit că masca funcționează, sa îți dau niște detalii despre produs. Într-un borcănaș din plastic de 250 ml vei găsi prețioasa mască de culoare albă înspre crem.  Textura produsului nu este untoasă așa cum te-ai aștepta să fie.  Este mai degrabă asemănătoare gelului, este ușor de manevrat și se topește repede pe firul de păr. După 10 minute părul poate fi clătit și rezultatul este un păr catifelat, strălucitor și revigorat. Poți da cu masca asta pe unde vrei tu, pe vârfuri, la rădăcină, atâta timp cât clătești bine părul nu o să ai probleme cu părul gras. A da, și miroase demențial așa că va fi o încântare să o folosești.



   Trebuie să știi de asemenea, că această mască are efect anti-încrețire. Acesta poate fi un avantaj dacă îți dorești un păr drept, pe de altă parte, dacă plănuiești să îți faci niște bucle, poate nu ar fi tocmai indicat să folosești masca aceasta înainte de încrețire.



   Este o mască ce conține ingrediente prețioase și care își face foarte bine treaba deci prețul de 45 de lei este justificat 100%. Există alte măști mai ieftine care fac aceeași treabă? Poate că da, poate că nu, habar nu am. Cert e că asta sigur funcționează foarte frumos și o să devină unul din produsele tale preferate de îngrijire a părului. Online o puteți găsi aici.

   Și pentru că mă interesează foarte tare partea asta de măști pentru păr, sunt curioasă care este cea mai bună mască de păr pe care ai încercat-o? Abia aștept să îți citesc răspunsul în comentarii.

 

 

6 comentarii: