marți, 28 februarie 2017

Cum să îți decorezi casa în ton cu primăvara?




     Mai puțin de trei ore până va fi oficial primăvară peste tot afară. Soare, flori, parfum, verde și... destul de multe ploi pe alocuri. Uneori primăvara poate fi destul de capricioasă și parcă nu reușești să te bucuri de ceea ce oferă, așa cum ar trebui. În aceste situații este ideal să ai casa decorată în motive de primăvară. Așa te vei putea bucura de acest sezon, indiferent că ești afară sau în casă.



   De obicei îmi fac singură decorațiuni pentru casă. De data asta însă, am decis să vizitez un magazin decorațiuni online din lipsă de timp și pentru că voiam eu să văd cam ce aș putea să pun în casă deoarece eram în lipsă de idei. Am găsit mult mai multe articole decât mă așteptam și îți voi arăta și ție câteva.

    Decorațiuni baie


    Odată cu primăvara e bine să împrospătăm puțin atmosfera și în casă. Și pentru a face mai bine față schimbării de temperatură precum și posibilei astenii de primăvară, este recomandat să ne asigurăm că avem cel puțin o încăpere în care domnește relaxarea. Cel mai ușor este să transformăm baia într-un astfel de loc. Putem face asta adăugând decorațiuni în culori plăcute, precum și decorațiuni practice. De exemplu, am putea introduce un nou coș pentru cosmetice, dar odată cu el am putea și achiziționa produse de îngrijire cu aspect și arome relaxante și proaspete în același timp. De asemenea, nu putem uita de lumânări. Aroma terapia nu trebuie ignorată, și un suport pentru lumânări cu iz de primăvară va fi decorațiunea perfectă pentru baia ta.





    Decorațiuni pentru bucătărie sau sufragerie


    Acum poți găsi decorațiuni online foarte ușor chiar și pentru mai multe încăperi. Un obiect decorativ care poate fi încadrat cu mare ușurință atât în bucătărie cât și în sufragerie este o vază pentru flori. Alege o vază cu motive florale și îmbogățește-o cu florile tale preferate de primăvară. Nu uita de pereți! Poți alege un tablou care să conțină tot florile tale preferate de primăvară. Avem nevoie și de un obiect mai original, o decorațiune puțin mai neașteptată. De exemplu cea din poza de mai jos, care îți va aminti de rândunele și de restul păsărilor care vor migra înapoi înspre tine în această primăvară.





    Gata! E vremea să ne cam grăbim. Primăvară stă să bată la ușă, și noi nu avem încă pregătită casa. Problema se rezolvă ușor cu decorațiuni online, pe care le găsești ușor și ieftin pe homex.ro. Ție cum își place să îți decorezi casa?

   

   

4 comentarii: