vineri, 17 februarie 2017

Două destinații ideale pentru vacanța de primăvară




     Bineînțeles că nu stăm ca blegii și așteptăm să vină primăvara. Eu îți recomand să începi să îți faci rapid planurile de vacanță pentru că mai sunt doar două săptămâni până șa primăvară!!! Așa că i-o luăm înainte și cu puțină energie ne planificăm vacanța în detaliu. Dacă nu ești sigur unde să pleci într-un sejur paște 2017, pentru că atunci e perioada vacanțelor, am eu două recomandări pentru tine, pe cât de frumoase, pe atât de diferite.

    Rhodos


   Dacă te numeri printre cei care detestă frigul și iarna asta au hibernat (bate 5-ul), următoarea destinație e practic un vis. Insula Rhodos, denumită și insula Soarelui, este cel mai călduros loc din Grecia. Ai chef de plaje însorite, apă mai albastră decât cerul, și nici măcar amintirea frigului obraznic să nu îți bată gândul? Atunci ar trebui să îți planifici perioada de paște Rhodos style. Odată ajuns acolo te poți orienta spre locuri precum Theologos unde poți admira Valea Fluturilor, Lindos sau Pekfos, locații liniștite care te vor elibera de stres. Dacă vrei mai multă energie atunci poți încerca locuri precum Ialisos sau Faliraki.





   Austria


  Perspectiva perioadei de paște Austria poate părea banală dacă ne gândim că și România se aseamănă din destul de multe puncte de vedere cu această țară. Ceea ce o face să merite câteva cuvinte în articolul meu, este faptul că acolo e rece chiar și primăvara. Pentru aceia dintre voi care iubesc zăpada și sporturile de iarnă (nu pot să vă înțeleg, dar știu că existați), această destinație turistică va fi o încântare. În Austria poți schia chiar și în luna mai în locuri precum Tirol, Innsbruck, sau Salzburg. Deci dacă nu ai avut destulă iarnă până acum, încă mai poți profita de la la primăvară.




   Bineînțeles că există și alte destinații superbe pe care le poți alege pentru un sejur paște 2017, de aceea probabil te gândești să apelezi la o agenție de turism. Din câte m-am interesat, TUI Travel este cea mai sigură alegere. Serviciile sunt calitative, demonstrate în timp, tocmai de aceea compania se bucură de renumele de azi, iar prețurile sunt accesibile, competitive, prețul fiind justificat prin calitate. Mergi la sigur!

   Tu la ce alte destinații turistice te-ai gândit pentru această vacanță de primăvară? Abia aștept să le aflu!

6 comentarii:

  1. Foarte interesant articolul.Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate destinatii ,eu as vrea undeva unde este cald si apa din belsug de exemplu mi-ar placea in MALDIVE

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca nu am vizitat Grecia si mi-ar place enorm de mult sa o vizitez

    RăspundețiȘtergere
  4. In Austria mi-ar placea sa ajung desi nu la schi. Nu stiu sa schiez dar nici nu ma atrage in mod deosebit. De Grecia aud numai lucruri bune in ultimul timp :)

    RăspundețiȘtergere