sâmbătă, 4 februarie 2017

Unboxing - Produse de la Pentru Corpul Tău





     Azi avem primul articol de tip unboxing din toată istoria acestui blog. Am tot văzut acest tip de articole și îmi plăcea să trag cu ochiul la cineva pe blog să văd ce poate avea în cutia aia de zice că o desface. Așa că o să testez și eu audiența cu acest articol de tip Unboxing. Dar oare ce unbox-„uim”? Cei de la pentrucorpultau.ro au m-au lăsat să îmi aleg câteva produse de pe site-ul lor pentru a vă putea povesti și vouă despre ele. Azi doar le aruncăm o privire, urmând ca în săptămânile ce urmează să vă vorbesc mai pe larg despre ele.

   Înainte să trec la „despachetat” împreună cu tine, vreau să spun ceva despre serviciile celor de la Pentru Corpul Tău. Mai precis vrea să spun că sunt foarte mulțumită de ele. Comanda a pornit spre mine joi și vineri deja ajuns. Produsele au ajuns în stare impecabilă. Coletul avea folie de plastic pentru protecție și flacoanele aveau capacul protejat. Așa că big like pentru serviciile lor de calitate. Bun, să despachetăm zic.







     After Shave Black - Denim


    Asta este o loțiune după bărbierit pe care am luat-o pentru tatăl meu, deci practic el îi va face review-ul (poate își face și el blog). La prima vedere e destul de încântat de miros și bucuros ca un copil că poate folosi și el ceva de la mine. Produsul îl găsiți aici și costă 16.25 de lei.




   Săpun Dove cu lapte de cocos


   Avem și un biet și umil săpun în lista de azi. M-a atras faptul că conține lapte de cocos, pentru că mie îmi place foarte mult cocosul în general. La prima adulmecare nu pare să miroasă a cocos, are o aromă dulce, dar voi vedea cum se comportă când îl voi folosi. Îl găsiți aici și costă 3.25 lei.



   Balsam de păr cu vanilie - Kallos


    Eu sunt mare mare consumatoare de balsam de păr, tocmai de aceia se pare că am considerat necesar să achiziționez un litru de balsam de păr. Adevărul e că am auzit multe lucruri bune despre Kallos și am vrut să le încerc în mod deosebit balsamul de păr. Plus că are și un super preț: 12.50 lei. Îl găsiți aici.



   Șampon anti-mătreață - Syoss


   Ca să o spun pe aia dreaptă nu mă așteptam ca șamponul acesta să fie pentru bărbați. Cred că nu am fost atentă când am pus comanda sau nu știu ce s-a întâmplat. Cert e că atât tatăl meu cât și surioara mea se vor bucura de acest șampon. Sora mea are niște probleme cu mătreața de ceva vreme și chiar vreau să văd cum se comportă acest șampon. Îl găsiți aici și costă 14.50 lei.



   Balsam de buze - Baby Lips 


   Da eu îl readuc din ruine. Pe vremea când era la modă să ai Baby Lips eu doar visam la el. Acum am și eu unul, asta ca să îmi potolesc năravul. Am o obsesie pentru balsamurile de buze și chiar mă bucur pentru acesta. Eu îl am în nuanța Berry Bomb, și trebuie să spun că puțina culoare pe care o lasă pe buze îmi place foarte tare. Îl găsiți aici și costa 13.75 lei.




  Acesta a fost și primul unboxing. Dacă ți-a plăcut, te rog să îmi spui în comentarii. Nu uita să vizitezi și pagina de Facebook Pentru Corpul Tău pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele speciale. Ne vedem în comentarii!

 

 

4 comentarii:

  1. Astept si eu luna asta un colet de la ei. Dintre produsele alese de tine am folosit doar sapunul Dove, care intr-o vreme era nelipsit din baia mea. Si mie imi plac balsamurile de buze si am cate unul in fiecare buzunar, dar baby lips nu m-a tentat niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ce ti-ai ales. Cu toate ca imi plac produsele Dove, sapun solid nu am mai folosit de mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase produse. Sa le folosesti cu drag. Si mie imi place sapunul Dove care este nelipsit din casa :)

    RăspundețiȘtergere