marți, 16 iunie 2015

Mostre gratuite Aloe4ever - Review



  Buna tuturor!
   Azi iti vorbesc despre cum sa primesti mostre gratuite de la Aloe4Ever, si ce parere am despre ele.

   Daca vrei sa incerci produsele lor, poti comanda trei mostre gratuite de aici. Ii felicit pentru ca ofera mostre gratuite deoarece produsele, dupa parerea mea, sunt destul de scumpe si e bine ca poti sa le incerci inainte de a investi in ele. Trebuie doar sa complezi un formular de comanda cu numele si adresa si sa lasi un mesaj prin care spui ca esti interesat de produsele lor. Livrarea e gratuita si surprinzator de rapida. Ma asteptam sa le primesc in cateva saptamani, dar au ajuns in 4-5 zile.
   Am primit un plic cu trei mostre si un cupon de 10% reducere.



   Am folosit toate mostrele. Fiecare mostra e suficienta pentru o singura utilizare, si o sa iti vorbesc pe rand despre fiecare.

 Crema Aloe Propolis

   Am fost destul de entuziasmata de aceasta mostra, dar am trait o dezamagire din mai multe puncte de vedere. In primul rand, mirosul e teribil, cel putin pentru mine. Sincera sa fiu, o sa sune ciudat, miroase a dispensar, a cabinet medical, etc. Poate ca asa ar trebui sa miroase, dar mie nu mi-a placut. Oricum treceam cu usurinta peste acest aspect daca ar fi fost si eficienta. Nu asteptam minuni de la acesta crema, doar sa hidrateze asa cum zice ca face. Totusi dupa aplicare, nu mi-am simtit pielea hidratata, nici macar uleioasa, din contra am  avut senzatia ca e mai uscata, suna ciudat, dar asa am simtit. In plus, compozitia nu e suficent de fluida pentru a se absorbi usor in piele. Asa arata continutul mostrei:



    Samponul si balsamul cu Aloe si Jojoba




 
  Am fost mai multumita de aceste produse. Si-au facut bine treaba in mai multe privinte. In primul rand, nu am avut nicio urma de matreata dupa folosire. Parul a fost intradevar stralucitor, usor de pieptanat, si aspectul varfurilor despicate a fost inlaturat, deci are un mare plus de la mine. Totusi, parul meu a ramas usor electrizat, desi balsamul are efect antielectrostatic. Eu am parul lung, perfect drept, si firul subtire. Ei sustin ca vei avea volum spectaculos, nu am avut, dar nu ma mira avand in vedere tipul meu de par.Au avut un miros placut discret, si textura samponului a fost usor cleioasa. Chiar aveai impresia ca te spalai cu Aloe pe par.  Per total, sunt destul de multumita de ele.

  Astept sa imi spuneti daca ati primit si voi mostre gratuite, ce ati primit si cum vi s-au parut. Pana la urmatoarea postare, dati-va cu parerea in comentarii.

Un comentariu:

  1. Eu am folosit produsele lor. Si eu le gasesc scumpa, dar ai fii surprisa sa stii ca sunt extrem de cunoscuti pentru gelul cu aloe vera unde exista cazuri in care unii au scapat de cancer de la el. Are un gust oribil, dar se pare ca este foarte eficient.
    De la ei eu am niste pensule de machiaj. Produse am folosit mai multe de la ei: un deodorant stick, un sampon, o crema pentru dureri (nu-i mai stiu numele, dar a fost eficienta) si multe altele.

    RăspundețiȘtergere