luni, 8 februarie 2016

Beauty News - Demachiant Bifazic Elmiplant



   Găgăuţele mele, am înviat din morţi şi sunt gata să vă dau pe spate cu o "nouă noutate". Aşa cum v-aţi dat seama din titlu, Elmiplant lansează  un binevenit demachiant bifazic. 



    Cred ca cea mai eficientă metodă de a nu uita sau evita să te demachiezi este să ai mereu ceva nou în rutina ta, pentru că atunci te vei demachia numai de dragul de a testa un anume produs. Nu am zis că este cea mai ieftină metodă, dar funcţionează.

    Trecând la lucruri serioase, mă voi lega din nou de prezentare. Mi se pare foarte mişto că nu este un demachiant albastru, deşi albastru este culoarea mea preferată. Faptul că este mov, dar şi ambalajul transmit ideea de delicateţe, atribut pe care îl consider esenţial când e vorba de demachiere.

    Ca orice demachiant bifazic, este compus din două părţi, una normală şi una pe bază de ulei. Conţine ulei de migdale 100% natural şi complexul HYDRO NUTRIENT care asigură o curăţare eficientă, dar blândă. De asemenea protejează şi hidratează genele şi pielea ochilor. Îndepărtează machiajul uşor, chiar şi pe cel rezistent la apă. Cam cu asta se laudă acest produs, cu siguranţă sunt curiasă să îl încerc. 

    Are un preţ extrem de prietenos,  10,48 lei (125ml)

    Eu sunt tare curioasă să încerc acest produs, mai ales ca demachiantul meu bifazic e pe final. Care e produsul de la Elmiplant pe care l-aţi recomanda cu încredere? Aştept sugestiile voatre în comentarii. Vă pup!

3 comentarii:

  1. Elmiplant mereu si-a gasit loc in colectia mea prin ceva...crema de fata, demachiant, crema de ochi, crema de maini...mereu sunt atrasa de produsele lor. Miros frumos, au ambalaje prietnoase, prezentare ingrijita. Dap, dau dependenta. Sa iti fac rapid o recomandare? daca vrei, fireste, imi plac mult cremele de maini. eu am ales crema anti-imbatrinire cu extract de smochine. se absoarbe rapid, miroase foarte frumos si simt ca imi protejeaza mainile. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut că au un preţ foarte prietenos în farmacii. Clar o să încerc pentru că sunt mare consumatoare de creme de mâini. Mersi de recomandare!

      Ștergere