luni, 27 februarie 2017

SuperBlog la puterea primăvară! - Spring SuperBlog 2017




     Yuhuuu! Am așteptat cu nerăbdare să vină Spring SuperBlog 2017, și acum că mai sunt doar două zile până la lansarea primei probe, nu îmi vine să cred că începe atât de repede. Pentru cei care nu știu ce este SuperBlog, vă spun că este cea mai profi și mișto competiție de scriere creativă, și dacă ai un blog, nu văd de ce nu te-ai înscrie.



  Se spune că primăvara natura renaște. Să sperăm că așa se va întâmpla și cu creierul și creativitatea mea. Mă așteaptă termene limită, adrenalină și mulți neuroni pe care îi voi pierde pe drum, dar cel mai fain lucru la competiția aceasta este că nu poți să pierzi.

   La ediția din toamna am terminat pe locul 6, acum vreau să ajung în top trei. Dacă o să îmi iasă sau nu, vei vedea în săptămânile ce vor urma. Până atunci te mai „plictisesc” cu ceva articole. Adevăratele povești vor apărea începând cu această săptămână.

    Tastele sunt pregătite, mai puțin tasta „t” care vrea să fie independentă și să mă lase la greu. Dar îi dau eu de cap până la urmă. Buricele degetelor sunt bătucite, cronometrul pregătit, iar neuronii sunt toți în poziție de atac. Spring SuperBlog, de data asta te ciuruim!!!


3 comentarii: