luni, 19 octombrie 2015

Review - Mască de faţă cu cocos şi miere - Joy in a Jar



   Bună dragele mele! Cred că începe să se instaleze un obicei să vă scriu review-uri în miez de noapte, dar se pare că acum mă loveşte pe mine cheful. Încă e duminică (în 20 de minute nu o să mai fie), o zi relaxantă, şi ce alt review ar merge mai bine decât unul care să vorbească despre relaxare. Vorbim azi despre Coconut Honey Mask de la Joy in a Jar. Am avut ocazia să încerc acest produs după ce m-am înscris la un concurs pe pagina lor de Facebook. Pe această cale le şi mulţumesc. 


    
    Probabil că nu sunteţi familiarizate cu acest brand. Este un brand care oferă produse 100% naturale, de lux, pentru îngrijirea tenului şi a corpului. Chiar am studiat lista lor de produse şi ingredientele lor. Într-adevăr nu am descoperit produse toxice, ci doar produse naturale. Mă încântă acest fapt deoarece, aşa cum afirmă şi ei, pe parcursul unei zile ne punem pe faţă tot felul de produse, de la îngrijire, până la machiaj. Toate aceste substanţe sunt absorbite, într-o măsură mai mare sau mai mică, în piele şi transportate în circuitul sangiun.  De aceea este foarte bine să folosim produse din ingrediente naturale, de calitate. Dacă vă veţi uita peste site-ul lor veţi observa că au preţuri mari. De  fapt, aşa cum veţi observa în continuare, raportul calitate/preţ este justificat. 


   Ce spun ei? 

"Coconut Honey Mask este masca hranitoare perfecta pentru cine-si doreste un aspect uniform al tenului si estomparea liniilor fine si a ridurilor.

Nu contine gluten!

Mierea este bogata in vitamina C, vitaminele B si aminoacizi ,toate contribuind la hranirea tenului tau.Este un hidratant natural, previne iritatia si este foarte potrivita pentru tenurile sensibile.

Ideala pentru tenul uscat, foarte buna pentru tenul sensibil. 

Dupa demachiere, aplica masca in cantitati generoase,inclusiv in zona din jurul ochilor.Pentru a patrunde mai bine in piele,clateste-ti mai intai fata cu apa calduta sau aplica masca in timp ce stai in cada sau la sauna.Las-o sa actionize timp de 15 minute.Cu un prosop umed indeparteaza masca si tamponeaza-ti fata.

Daca ai ten normal, foloseste masca o data pe saptamana.

Daca ai tenul uscat ,foloseste masca de 2 ori pe saptamana sau mai mult,pana cand tenul este complet hidratat si fin.Masca poate fi folosita si pe pielea uscata de pe coate,genunchi sau calcaie.

 Ingrediente organice sau prelucrate artizanal:

Miere raw din flori salbatice din zone montane, ulei de cocos extravirgin, ceara de albine, extract de vanilie."

 

     Părerea mea

   Am avut ocazia să îmi aleg produsul şi am ales această mască pentru că în sezonul rece tenul meu are tendinţă de uscare. Mi s-a livrat prin Poşta Română la alegerea mea. A venit ambalată frumos într-o hârtiuţă neagră cu o fundiţă verde, însoţită de un prospect pe care eu l-am rătăcit. Ambalajul e chiar un borcănaş mititel de 50 ml. Este din sticlă neagră cu un capac trainic din plastic. Primul lucru ce mi-a plăcut tare mult a fost cănd am citit lista de ingrediente. Pe borcănaş apare "love" ca prim ingredient. Mi se pare foarte drăguţ şi chiar am folosit cu mare drag această mască din cauza acestui detaliu. Mi se pare că o personalizează într-un mod aparte. 

 
     
      Conţinutul mă încântă de asemenea. Mie îmi place la nebunie cum miroase. Se simte cocosul, puţină vanilie şi mierea. Deci miroase delicios, deloc industrial. Se vede imediat că este un produs natural. Consistenţa este asemănătoare untului. Recunosc că m-a uimit deoarece eram obişnuită ca măştile de faţă să fie fluide, foarte cremoase. Ei bine, aceasta este destul de solidă. Pentru a o aplica folosesc o linguriţă, puteţi folosi şi o spatulă, cu care iau produs şi îl aplic apoi pe faţă. Obişnuiesc să îmi încălzesc tenul în prealabil cu un prosop cald, pentru ca masca să acţioneze în profunzime. Odată ajunsă pe faţă, se topeşte şi formează o peliculă uleioasă şi delicioasă. Eu îmi aplic mereu şi pe buze şi mă abţin cu greu să nu o mănânc pentru că este foarte dulce. 
       




  Efectul este pe măsură. La început m-am temut că îmi va îngrăşa tenul deoarece se transformă în ulei. Nu am avut nicio problemă în acest sens. În schimb, ca recompensă pentru 20 de minute de relaxare, adorm şi mă trezesc cu un ten hidratat. Hidratat e puţin spus, mai bine vă spun că tenul se simte ca nou-născut. Este foarte bună pentru buze. Eu o aplic seara înainte de culcare pe buze pentru a le hidrata, întrucât buzele mele se uscă şi creapă foarte tare în sezonul rece. 

        Preţul este de 162 de lei. Ştiu că pare scump, dar este un produs care îşi merită banii. Deşi ei spun să aplici din belşug produs pe ten, la mine "din belşug" înseamnă foarte puţin deoarece nu a nevoie de mai mult. O să îmi ajungă acest borcănaş mult şi bine. Expiră abia în 2017 aşa că voi avea timp să mă bucur de el. 
       Cam atât despre acest produs. Nu am spus nimic rău despre el pentru că îmi place mult de tot şi îl recomand. Voi ce părere aveţi despre produsele naturale? Ce produse preferaţi? Daţi-vă cu părerea în comentarii, le voi citi cu drag. Vă pup!  

5 comentarii:

  1. Cocos, vanilie si miere? Mmmm, presupun ca miroase heavenly ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. O vreau si eu!!! Mai ales datorita aromelor minunate. Dar, din pacate nu mi se potriveste deoarece eu am tenul gras. Pentru buze, cred ca este nemaipomenita ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nimic! Pregatesc un review la o masca de fata la fel de delicioasa care poate ti se va potrivi mai bine. :*

      Ștergere