vineri, 7 octombrie 2016

Bucura-te si de calatorie, nu doar de destinatie cu RyanAir



    Cum ar fi dacă a fi acasă ar însemna să călătorești încontinuu, să fii tot timpul în locuri noi, iar atunci când ai fi în vacanță să mergi două săptămâni la un loc de muncă, să te "stabilești" într-o casă și să te scufunzi în rutină. Cu siguranță locurile de muncă și casele ar devenii mult mai frumoase și interesante. Dar și "casa" noastră, adică avionul, aeroporturile, hotelurile, ar trebui să fie foarte confortabile, deosebit de practice, cu multe posibilități și facilități, care să ne facă viața mai ușoară. Nu trebuie să uităm nici de mediul prietenos și călduros, care să ne permită să formăm amintiri emoționale.

    Acesta este un exercițiu de imaginație bun pentru momentul în care iți planifici o călătorie. În funcție de destinația și traseul ales, vei petrece mai mult sau mai puțin timp în aer, și cu siguranță vei petrece mult timp pregătind toate detaliile cu privire la călătoria ta. De la stabilirea bugetului până la alegerea traseului și a momentului de pornire și întoarcere. De aceea vrei să colaborezi cu o companie aeriană care sa îți faciliteze cât mai mult acest proces, și să îți ofere o experiență plăcuta în zbor, cât mai aproape de confortul din propria casă. Îți recomand RyanAir și în continuare îți voi spune și de ce.
 
    Vom porni împreună într-o vacanță ieftină de vis, pentru că așa și este, imaginară. Împreună cu tine vom zbura din București direct la Dublin. Apoi ne vom imagina o altă destinație în Atena, după care ne vom întoarce acasă. Cum am ajuns la aceste destinații? Îmi doream o excursie economică, practică și în același timp foarte ofertantă. Pe site-ul celor de la RyanAir am reușit să stabilesc foarte ușor ce locuri vreau să vizitez și când e cel mai avantajos să fac asta.


    Am ales să plec în Irlanda pentru că mi se pare o țară de care lumea se teme. Nu știu de ce dar nu am auzit pe nimeni în viața mea care să fi zis că vrea să meargă în Irlanda. Mi se pare destul de trist pentru că este o țară minunată. Plus că au locuitori foarte prietenoși. Au și un program care îți permite să te întâlnești cu un irlandez prietenos, care îți va oferi o băutură gratis, și te va ajuta să te familiarizezi cu obiectivele turistice pe care vrei să le vizitezi. Așa că o să încep cu asta. Voi pleca singură pe data de 25 noiembrie cu retur pe 28 noiembrie.



 Mi-am propus să nu prea stau în oraș, ci să vizitez împrejurimile. Mi-am ales cinci destinații superbe dintre care sper să văd măcar două.

      1. Grădinile și cascada Powercourt


      A treia cea mai frumoasă gradină din lume, și cea mai înaltă cascadă a Irlandei.

Sursa: http://powerscourt.com/

     2.  NewBridge House & Farm


    La cât de „vintigoasă” sunt nu m-aș putea ierta dacă nu aș vizita acest loc.

Sursa: http://helloireland.com/


   3. Lough Tay

    Unul din cele mai mișto lacuri din lume. Și toamna arată demențial.

Sursa: https://lovindublin.com

      4. Newgrange

    O construcție mai veche decât piramidele egiptene, impresionant de mare.

http://www.megalithic.co.uk/

       5. Glendalough

     Multe ruine deci multe de imaginat.
http://curiousireland.ie/

     O altă destinație care are rută dinspre și  către România este Atena. Știu că Atena este cam mainstream și total diferită de Irlanda, dar e plină de istorie, cunosc multă lume care a fost pe acolo, deci nu o să îmi fie foarte greu să mă descurc. Am ales să plec din București spre Atena pe 17 noiembrie.


 
 Aici am ales de asemenea, patru locuri din împrejurimi pe care vreau să le văd. Nu mai au nevoie de explicație. Sunt pline de istorie, sunt foarte frumoase și nu știu de ce le-ai rata.

    1. Vravrona


http://www.archaiologia.gr/

       2. Lavrion


http://www.athensguide.com/

      3. Plaka

http://travelaway.me/

     4. Epidavros


http://everymatic.com/

      Pe 21 noiembrie mă întorc spre București, unde o să vizitez mult și bine asta:

homegoid.com
 

  A fost foarte ușor să planifici o excursie interesantă cu RyanAir, nu crezi? Pe site poți vedea foarte ușor toate destinațiile RyanAir din România. Pe lângă faptul că e foarte simplu este și foarte ieftin, toate zborurile pe care le-am ales costând mai puțin de 100 de euro, deci un adevărat city break low cost. Au și o politică pentru bagaje gratuite ceea ce e foarte bine pentru că o să mă încarc cu suveniruri. De asemenea, dacă ești tânăr ca mine și ai o mamă sau o bunică grijulie acasă, această variantă va fi salvatoare pentru tine pentru că această companie aeriană nu avut niciodată un accident. 

    Vă mulțumesc că v-ați plimbat cu mine în această călătorie imaginară. Chiar și călătoriile imaginare sunt mai palpitante așa. Cred că putem concluziona că „Air” din Ryanair este doar o anagramă pentru ”rai”. Așa că aștept în comentarii răspunsul la următoarea întrebare: Care este city break-ul tău de vis?

Proba doi din Superblog. Am făcut-o și pe asta :P

13 comentarii:

  1. poate in curand va fi o calatorie reala si te vei putea bucura...cu adevarat

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca Ryanair este o alegere potrivita pentru toti cei care isi doresc sa zboare ieftin si in siguranta.
    Eu ma simt mai impulsionata sa imi planific o vacanta atunci cand stiu ca zborul este la un pret de chilipir. Chiar acum caut bilete pentru urmatoarea destinatie.
    http://whitecharm.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa vacanta ta imaginara, dar preturile sper ca nu sunt si ele imaginare! :D Spun asta deoarece Ryanair chiar are preturi accesibile. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Atena mi s-a parut intotdeauna faina, de fapt intreaga Grecie, la fel si Turcia. Dar as alege o tara nordica, mi-ar placea sa merg in Finlanda. Sau, si mai bine, in Islanda!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare mult imi place sa calatoresc, abea astept urmatoare vacanta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt pasionata de calatorii si imi place sa zbor dar sunt putin pretentioasa la capitolul confort, asa ca apreciez atunci cand am un spatiu mai mare sa ma desfasor. Daca mai am voie si cu doua bagaje de mana atunci acea companie este prietena mea si eu pot sa-mi schimb device-urile pentru a citi, vedea un film, asculta muzica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow...ce frumuseți vei vizita. Si ce preturi super la biletele de avion...unele mai ieftine decât biletele de tren :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Bani sa fie si sanatate ca de oferte si destinatii gasim. Si in tara e mai ieftin sa mergi cu avionul de la Timisoara la Iasi decat cu trenul ca sa nu mai vorbim de timp si conditii

    RăspundețiȘtergere
  9. Ryanair este o companie cu preturi mici si cand vezi aceste tarife parca iti vine sa tot pleci.
    Referitor la Irlanda recunosc ca nu stiam atat de multe lucruri despre ea si in concluzie nici nu ma gandeam pana acum sa merg acolo. Nu o gaseam atragatoare desi nici macar nu cautasem informatii in acest sens.
    Atena este o tara in care imi doresc si eu sa ajung. Este pe lista mea de prioritati ... dupa Berlin

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu chiar as vrea sa ajung in Viena.. Mi se pare woow..
    Pana atunci ma compensez cu satul meu si al tau.. Sau pana la Negresti.. De 5ori pe an:)) If You know what I mean :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow, de unele lucruri habar nu aveam ca exista.

    RăspundețiȘtergere
  12. Irlanda e minunata! Am citit multe lucruri frumoase despre ea si tare mi-as dori sa ajung acolo. Poate in curand...cine stie!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu vreau in Irlanda, mai ales dupa ce am citit cateva carti :D

    RăspundețiȘtergere