luni, 31 octombrie 2016

Magazin de piese auto ieftine - Mai aproape decât crezi

     


     Inițial mă gândeam serios să îl las pe tata să scrie acest articol. Apoi mi-am dat seama ca nu l-ar sfârși niciodată. La câte frustrări a avut din cauza pieselor auto greu de găsit, ar putea să scrie un roman. Am decis totuși să mă bag eu în seamă, pentru că am găsit în sfârșit un magazin unde găsești cam orice ți-ar trebui în materie de piese auto. Poate că ești o tânără domnișoară, de ce să citești acest articol? Păi atunci când o să ai o problemă la mașină o să poți rezolva singură o problema, pentru că vei știi sigur unde să îi cauți soluții. Iar dacă ești un domn care caută piese auto, în continuare vei găsi cel mai bun loc de unde îți poți cumpăra piese auto ieftine și de calitate.

     Că tot vă spuneam de frustrările tatălui meu, una din cele mai mari este legată de ștergătoare. Nu știu dacă vi s-a întâmplat, dar atunci când ștergătoarele nu se potrivesc bine sau sunt vechi, scot un sunet deosebit de enervant, care l-a scos din minți pe tata. Țin minte când și-a cumpărat un set de ștergătoare de la un supermarket și îi spune casieriței:

 - Dacă nu sunt bune, pot să le aduc înapoi?

Bineînțeles că nu putea și privirea sceptică a casieriței a fost de neprețuit. Din păcate nici acele ștergătoare nu au fost bune. Posedând un spirit altruist, am decis să iau problema în propriile mâini, cum altfel dacă nu căutând pe internet o soluție convenabilă în ceea ce privește calitatea și prețul. Am găsit destul de ușor site-ul Pieseautomix.ro. Am văzut că au o gamă variată de produse, ba chiar aveau și piese originale Ford. Nu a trebuit să caut mult și am găsit și ștergătoarele pe care le căutam: ștergătoare Ford Motorcraft. Nu numai că sunt ieftine și eficiente, dar și deosebit de silențioase.



   Care sunt alte avantajele magazinului Pieseautomix.ro?


  - Seriozitate și profesionalism
  - Raport calitate-preț foarte bun
  - Livrare rapidă prin curier și gratuită la comenzi de peste 400 lei
  - Gamă variată de produse. Este foarte greu să nu găsești ce dorești. Dacă totuși se întâmplă, ai posibilitatea de a completa o cerere de ofertă pentru produsul dorit.
  
 În zilele noastre este ușor să găsești și să cumperi piese auto, mai ales dacă faci asta online. Tatăl meu s-a convins de asta. Acum își comandă singur piesele sau alte lucruri necesare cum ar fi uleiul de motor Ford, covorașele auto, sau becurile auto.

  Magazinul este deschis pentru tine 24 din 24. E la fel ca prietenul acela bun pe care îl poți suna în mijlocul nopții să te ajute pentru tocmai ai făcut o pană. De asemenea, nu uitați că de la 1 noiembrie e obligatoriu să aveți anvelope de iarnă, așa că dacă nu le-ați achiziționat încă, puteți arunca o privire pe acest magazin online de piese auto. Tu ai nevoie de îngrijire specială, la fel și mașina ta, așa că apelează la specialiști pentru cele mai bune rezultate.  

14 comentarii:

  1. Sotul si mecancul nostru se ocupa de piese si tot ce e nevoie la masinile noastre. Nu as vrea sa-mi mai bat capul si cu asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oo daa, am pasit si eu pe vremuri sa nu gasesc piese pentru masina, si multi nervi mi-am mai facut. Bine ca acum avem aceste site-uri ce ne vin in ajutor! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ai adus aminte de o intamplare cu stergatoarele. Eram in Grecia, vara si culmea, ploua. Ploua serios si stergatoarele abia faceau fata, iar unul dintre ele s-a hotarat subit sa zboare in peisaj. Noi eram pe autostrada, asa ca ne-a periclitat si siguranta in trafic.

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce.mi aduci aminte de cauciucuri??? De fapt, sunt obligatorii doar daca ninge. Mai asteptam :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ma pricep la masini si nici la piese auto, dar voi pasa mai departe, la "jumatatea" mea articolul, poate va fi interesat de anumite produse.

    RăspundețiȘtergere
  6. La reparatii auto te storc astia la pretul pieselor, cel mai convenabil e sa le comanzi singur si sa te duci direct cu ele. Eu asa fac de multa vreme.

    RăspundețiȘtergere
  7. La capitolul acesta sotul este expertul. El taie si spanzura, eu nu ma pricep :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiam de acest magazin , sotului meu cred ca i-ar prinde bine aceasta stire

    RăspundețiȘtergere
  9. Sotul meu este expert in acest domeniu. Nici nu stiu cum le retine pe toate dupa nume utilitate, forma.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sotul meu se ocupa de chestiile astea, eu sunt cam paralela :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie sa cumpar si eu stergatoare si ulei.Asa mi-am adus aminte ca trebuie sa fac itp-ul si sa o incalt de iarna.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am cumparat aditivi pentru Diesel dintr-un magazin fizic. Se uita ca la urs vanzatorul la mine :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu prea am eu legatura cu masinile , am sofer 😂😂

    RăspundețiȘtergere
  14. Parintii nu au prins faza cu online-ul sau cel putin taicamiu este cam pe dinafara. Nu intelege ca online poate gasi preturi mai bune

    RăspundețiȘtergere