luni, 24 octombrie 2016

Rochia minune care te face mai fericită - De pe Fashion24.ro


   Acum un an circula pe internet un filmuleț cu un experiment foarte drăguț. O studentă a testat reacția celorlalți studenți la cuvintele: „Ești frumos/frumoasă!”. Cel mai evident efect a fost un zâmbet larg și involuntar, care se desfășura imediat pe chip. Fără să vrem, atunci când ni se spune că suntem frumoși suntem mai fericiți, indiferent dacă credem sau nu asta despre noi.

 
     Ție cine ți-a spus ultima dată că ești frumoasă? Te gândești poate la soțul tău, la băiețelul sau fetița ta, sau la tanti aceea drăguță care iți lasă mereu comentarii pe Facebook. Adevarul e că nu aceștia îți spun cel mai des că ești frumoasă. În realitate, oglinda este cea care îți spune cel mai des: „Ești frumoasă!”. De aceea ne și uităm în oglindă, ca să ne confirmăm faptul că arătăm bine, că suntem mulțumite de aspectul nostru, că merităm să ne complimentăm. Și știți când e cel mai ușor pentru oglindă să ne spună asta? Când purtăm o rochie. Eu cred că acesta este rolul rochiei. Să ne facă să ne simțim frumoase și să ne aducă un zâmbet pe buze. Atunci când porți o rochie, oglinda ar trebui să ne spună:





       Dar, oglindă, oglinjoară, unde găsesc cea mai frumoasă rochie de ocazie din țară? Răspunsul e simplu: online. Dacă nu ai mai cumpărat articole de îmbrăcăminte online, am câteva motive pentru care ar trebui să începi:

     1. Nu este nicio tanti vânzătoare cu exces de zel care să îți spună că rochia îți vine bine chiar dacă este evident prea mare. Și nici nu o să insiste nimeni să probezi o rochie care nu îți place.
     2. Nu e aglomerație și nici nu trebuie să stai la coadă.
     3. Ai mai multe opțiuni. Online găsești o sumedenie de modele de rochii, astfel șansele ca altcineva să poarte aceeași rochie ca și tine la un eveniment sunt foarte slabe.
     4. Cumperi din confortul propriei case. Nu te bate soarele, nu te plouă și nici nu dai bani pe combustibil.
     5. Există aproape permanent promoții, reduceri sau oferte speciale de care poți profita.
     6. Dacă nu ești sigură cum arată în realitate o anumită rochie, poți consulta poze de la alți cumpărători în secțiunea pentru review-uri, sau poți da un search rapid pe Google.
     7. Este foarte simplu să găsești ce îți place. În continuare o să vă arăt și cum.

    Deoarece am două evenimente la care trebuie să particip în săptămânile ce vor urma, am nevoie și de două rochii corespunzătoare. Am ales să caut printre aceste rochii de seară. Am găsit destul de repede și ușor ceea ce m-a interesat. Prima alegere a fost o rochie neagră, simplă, în stil vintigos așa cum știți că îmi place mie. Când am văzut-o am știut că este pentru mine și mi-am și imaginat cu ce aș putea să o port. Cu o pereche nebună și colorată de pantofi, un plic din catifea (că tot este în trend), cercei mari și o brățară la fel de colorată.





     Pentru cel de-al doilea eveniment aveam nevoie de o rochie mai formală și mai sofisticată, dar nu voiam să fie o rochie foarte încărcată. Am ales astfel tot o rochie neagră, dar de data aceasta lungă și cu un detaliu interesant în zona decolteului. M-am gândit să o asortez cu accesorii prețioase sau din catifea, într-o culoare care se potrivește foarte bine cu acest sezon.



     Nu există corp urât. Atât timp cât știi să îl îmbraci în așa fel încât să îți aducă zâmbetul pe buze, e cel mai frumos corp pe care ar trebui să îl ai. Așa că nu iți fie teamă să porți rochii. Eu am găsit rochiile perfecte pe Fashion24.ro. Indiferent dacă ești XS sau XXL, o să le găsești și tu.

     La final am o surpriză pentru tine. În text am ascuns niște cuvinte care vor răspunde la întrebarea: Oglindă, oglinjoară, când sunt cea mai frumoasă din țară? Dacă ai găsit răspunsul te invit să îl lași în comentarii împreună cu un zâmbet. Pupici!
 

22 de comentarii:

  1. Esti frumoasa si atunci cand porti o rochie de pe Fashion24.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam ai dreptate.. oglinda imi spune cel mai des ca sunt frumoasa! :D Apoi iubitul, oglinda, mama, iar oglinda si tot asa. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. mare dreptate ai! nu exista persoane urate, exista doar oameni care nu-si dau interesul! cu putin efort si cu un minim de accesorizare, faci minuni!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase combinatii. Ce e drept, oglinda nu minte niciodata. Ea reflecta realitatea... adica faptul ca suntem frumoase si speciale. Depinde cum ne privim :)

    RăspundețiȘtergere
  5. daca ne simtim bine in pielea noastra, ne simtim frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti frumoasa si atunci cand porti o rochie de pe Fashion24 :)

    Imi place mult ultima rochie lunga, dar oricat de mult as vrea sa port asa ceva, nu imi sta bine deloc, amsoldurile prea late si ceva burtica :))) Am probat multe, dar nu sunt multumita de cum arat in ele, prefer stilul a-line. admir din departare sirenele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta esta si ideea Mirabela. Trebuie sa ne alegem ce ne avantajeaza. Astfel nu putem spune ca avem un corp urat.

      Ștergere
  7. Foarte frumoase alegeri, elegante, potrivite pentru orice ocazie.

    RăspundețiȘtergere
  8. O rochie pretioasa, cere accesorii pretioase, o rochie sofisticata, cere accesorii minime. Important este sa stii sa porti o rochie, sa ai atitudine, iar rochiile de pe Fashion24, iti confera increderea de care ai nevoie

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa invatam sa ne vedem frumoase indiferent de kg in plus, de defectele de care noi stim. Fiecare femeie este frumoasa in felul ei, si cred ca e de datoria ei sa stie sa-si puna in valoare frumusetea prin feminitate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai ascuns tu un mesaj dar eu am si alt raspuns- Mereu. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Raluka :*. Tocmai de aceea am spus ca suntem frumoase SI atunci cand purtam o rochie.

      Ștergere
  11. Frumusetea este in interiorul fiecaruia si daca purtam haina potrivita accentuam anumite trasaturi care ne scot si mai bine in evidenta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Rochiile sunt frumoase, dar oglinda e superba!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce frumos ai scris! Bravo! Sunt foarte frumoase rochiile!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce mult imi plac alegerile tale, as purta si eu o astfel de rochie cum e cea lunga...

    RăspundețiȘtergere
  15. Rochiile sunt foarte frumoase ! Foarte frumos articolul tau . Nu exista femei urate , fiecare este speciala in felul ei

    RăspundețiȘtergere
  16. Combinatiile alese de tine sunt speciale. Ador pantofii din primul colaj, ma duc cu gandul filmul Me before you, actrita principala purta ceva asemanator. In rest, rochiile sunt pe placul meu, le-as proba de curiozitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca ai ghicit bine. La ea ma gandeam cand i-am ales :))

      Ștergere