marți, 15 decembrie 2015

Review - Eye Liner The One, Oriflame


   Eye liner-ul este o provocare pentru majoritatea femeilor. Nu cred că mai există un lucru legat de frumuseţe care să iţi dea dureri de cap aşa mari, stres, nervi şi emoţii, decât aplicarea tuşului de ochi uniform la ambii ochi. În plus, dacă eşti începătoare este aproape imposibil, nu doar să trasezi un contur uniform la ambii ochi, ci numai să reuşeşti să trasezi o codiţă decentă, sau să trasezi un contur care să nu se transforme într-un ochi de raton. De aceea recomand folosirea unui tuş care vine într-o formă ce îţi va permite un control sporit.



   Eye liner-ul tip stilou sau cariocă este cel mai potrivit, vă spun asta din experienţă, pentru că iţi oferă un control mai mare în ceea ce priveşte aplicarea produsului. Un asemenea eye liner îl găsiţi la Oriflame, în gama The One. Folosesc acest tuş din octombrie şi vă spun din start că îmi place.


   Este un tuş care îţi permite să trasezi cu uşurinţă linii de mare precizie, datorită vârfului ascuţit. Aplicatorul este din pâslă şi este foarte bine îmbibat. Nu trebuie să insistaţi cu multe straturi pentru că nuanţa de negru este foarte pigmentată. Aşadar permite o aplicare curată şi rapidă.




  Ceea ce îmi place este că nu îmi deranjează ochii şi este rezistent la transfer, dacă nu aveţi pleoapele uleioase, ca în cazul meu. Dacă le aveţi uleioase se va întinde, aşa că recomand folosirea unui primer matifiant. Rezistă foarte bine întreaga zi şi se îndepărtează uşor cu demachiant deoarece nu este rezistent la apă. 





    Are un preţ bun, în catalog îl găsiţi, de obicei, la ofertă la 25 lei. Este valabil 6 luni de la deschidere, la fel ca majoritatea produselor de acest gen. Aşadar îl recomand cu drag, în special dacă sunteţi începătoare. Dacă l-aţi folosit aş vrea să aflu şi părerea voastră. De asemenea aş vrea să îmi spuneţi care credeţi că este cel mai bun tuş de ochi de pe piaţă în acest moment. Ne citim mâine, vă pup!

P.S: Scuzaţi sprâncenele hidoase :P

#chicprofilechallenge

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu