luni, 14 decembrie 2015

Beauty News - Bioderma, Atoderm ulei de duş



   Salut! Cred ca a venit vremea să încep o rubrică nouă pe blog, şi anume "Beauty News", practic o să mă străduiesc să vă povestesc despre noutăţile din sfera de beauty , astfel încât să fiţi la curent cu tot ce mişcă. Deci o să realizez un soi de "Radio România Actualităţi". :))

  Vorbim despre ultimul produs de la Bioderma, care am înţeles că va fi disponibil începând cu începutul anului următor. Fiind întotdeauna atentă la nevoile noastre, Bioderma a lansat un ulei de duş, din gama Atoderm, care să ne protejeze şi să ne repare pielea întregului corp în sezonul rece. Deoarece pielea noastră este expusă la factori extremi iarna, are tendinţa de a se usca excesiv. Pielea intră într-un fel de hibernare, în sensul că nu mai funcţionează la capacitate normală, deoarece este supusă stresului cauzat de factorii externi. De aceea este foarte important să o ajutăm pentru a se hidrata.  Mai multe informaţii despre ce se întâmplă cu pielea noastră iarna, puteţi găsi pe site-ul celor de la Bioderma, la secţiunea #SKINBODYGUARD.


Produsul va fi disponibil în două variante, la 100ml şi 1L. Este un produs care promite:

  • 24 ore de hidratare*
  • Ultra-nutritiv
  • Anti-iritații
  • Curăță blând, ajută la restaurarea lipidelor și hidratează
Atoderm Ulei de duș are o textură bogată și non-grasă și are un parfum discret. Spuma sa delicată este special formulată pentru a respecta chiar si pielea cea mai sensibilă.
(sursa Bioderma.com.ro)

  Nu conţine parabeni, coloranţi sau săpun. Eu sunt încântată de idea acestui produs, precum şi de toată campania din spatele lansării lui. Cei de la Bioderma vă oferă ocazia să testaţi acest produs înainte de lansare. Ce trebuie să faceţi este să completaţi acest formular.

      Aştept părerile voastre despre acest produs. Credeţi că va fii un succes la fel ca apa micelară? Ne citim mâine, vă pup!

#chicprofilechallenge
 

2 comentarii: