sâmbătă, 12 decembrie 2015

Ţinuta ideală cu Starshiners.ro


   Dragele mele, nu-i aşa că iarna e parcă o serie neîntreruptă de evenimente peste evenimente? Şi clar că nu mergem îmbrăcate la fel de două ori, că doar avem cu ce, şi dacă nu aveţi, vă spun eu cu ce să vă îmbrăcaţi. Am hoinărit puţin pe magazinul online Starshiners.ro şi am copt o ţinută, zic eu perfectă pentru evenimentele din această iarnă.

   Am ales această rochiţă. Mi se pare deosebită şi numai bună, mai ales pentru decembrie. Nu ştiu dacă aţi observat, dar în ultima vreme se pune mare accent pe valorificarea stilului naţional, tradiţional.  Este foarte apreciat lucrul de mână făcut cu multă migală. De aceea cred că detaliul de broderie de pe această rochiţă o face foarte potrivită pentru această iarnă. Cu siguranţă va atrage multe laude şi va fi piesa de rezistenţă a ţinutei. În plus culorile se potrivesc foarte bine cu atmosfera actuală.


      Am ales apoi nişte pantofi eleganţi cu toc din piele întoarsă. Mi se pare că merg foarte bine la această rochiţă şi că sunt perfecţi pentru iarnă deoarece transmit ideea de căldură şi confort. În plus, îi găsiţi la reducere.

    Deoarece rochiţa are acel detaliu amplu şi încărcat, nu este nevoie să accesorizăm prea mult ţinuta. Eu cred că o simplă geantă sau plic este mai mult decât suficient. Eu am găsit această gentuţă şi mi se pare că se potriveşte. De asemenea aveţi grijă şi la coafură, să nu fie prea încărcată. Şi pe aceasta o găsiţi la 15% reducere.


    Nu vă temeţi, nu vă trimit afară doar în rochiţă. Am ales un palton tot roşu care merge de minune cu restul ţinutei. Este un palton elegant cu detalii fine în partea de sus, dar nu sunt în aceeaşi temă cu detaliul de pe rochiţă. Asta oferă diversitate ţinutei şi nu o încarcă prea mult.


   Aceasta este propunerea mea de ţinută elegantă. Sper că v-a plăcut. Aştept păreri în comentarii. Vă pup!

Un comentariu: